Anunț de ultimă oră de Tarom: ce trebuie să știi dacă ți-ai planificat un zbor cu compania

Anunț de ultimă oră de Tarom: ce trebuie să știi dacă ți-ai planificat un zbor cu compania

Tarom vine cu un anunț pentru toți pasagerii care au planificat călătorii în următoarea perioadă.

Tarom vine cu un anunț pentru pasagerii cursei TAROM RO361 Bucureşti OTP – Amsterdam AMS, programată sâmbătă. Aceștia trebuie să prezinte la îmbarcare un test negativ antigen COVID-19, anunţă compania pe pagina sa de Facebook.

Decizia a fost luată ca urmare a măsurilor anunțate de autoritățile din Olanda.

Tarom, anunț de ultimă oră pentru pasageri

Mesajul Tarom vine pe pagina oficială de Facebook a companiei.

„Conform ultimelor decizii emise de autorităţile olandeze vă comunicăm faptul că toţi pasagerii care intenţionează să călătorească spre AMS au nevoie de un test antigen negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea către această destinaţie. Menţionăm faptul că prezentarea acestui test antigen este obligatorie începând din 23 ianuarie 2021 (00:00 local Amsterdam), fiind necesară şi pentru pasagerii de tranzit! În cazul în care pasagerii nu prezintă un test negativ antigen COVID-19, accesul este restricţionat. Totodată, vă informăm că #TAROM va opera zborul #RO361 Bucureşti OTP – Amsterdam AMS de mâine, 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare testul negativ antigen COVID-19”, se menţionează în postarea de pe reţeaua de socializare.


Reprezentanţii TAROM subliniază că, în contextul în care cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, aceste informaţii pot fi modificate şi, în cazul în care se impun măsuri noi sau se modifică cele menţionate, pasagerii vor fi informaţi. E valabil, însă, și pentru alte companii aeriene.

Așadar, dacă ai planificate zboruri în următoarea perioadă, indiferent de operatorul cu care zbori, ar fi bine să te informezi înainte de a te îmbarca pentru a nu avea surprize la aeroport. De asemenea, e bine să știi că autoritățile europene pot schimba regulile de intrare/ieșire din țară chiar și peste noapte, în funcție de incidența cazurilor.

Pandemia încă are multe necunoscute și noi tulpini sau mutații pot modifica deciziile luate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: