Angajații au decis: care sunt cele mai bune companii din România, în 2021

Angajații au decis: care sunt cele mai bune companii din România, în 2021

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România. Recent, a făcut un top cu cele mai bune companii din țara noastră.

Ediţia a VI-a a clasamentului a fost realizată în perioada 16 noiembrie 2020 – 15 noiembrie 2021, fiind luate în calcul opiniile a peste 100.000 de utilizatori ai platformei Undelucram.ro.

Așadar, Unicornul UiPath este cea mai apreciată companie de către propriii angajaţi, alături de Zitec, Softbinator Technologies, Jysk România şi Nobel România, conform platformei dedicate angajaţilor.

Cele mai bune companii: cum își apreciază angajații locul de muncă

Clasamentul a fost condus, anul trecut, de Microsoft România, companie care a ocupat primul loc în 2016, 2018 şi 2020 şi a fost între primele cinci locuri încă din 2016, de la prima ediţie a topului.

La ediţia din acest an, între primele zece locuri din top, şase poziţii sunt ocupate de companii de tehnologie, restul fiind entităţi din retail (Jysk România şi Decathlon România), BPO & Servicii (Majorel România) şi financiar (Kruk România).

Pe lista companiilor care s-au regăsit şi anul trecut în top se află Microsoft România, Nobel, Kruk România şi Decathlon România. În acelaşi timp, printre noile intrări din acest an sunt: UiPath, Zitec, Jysk, 8&8 International şi Majorel România.

În funcţie de domeniul de activitate, pe segmentul Bănci/Instituţii financiare, clasamentul cuprinde, în ordine: Libra Internet Bank, ING Bank România, BCR – Banca Comercială Română, Banca Transilvania şi Raiffeisen Bank.

Pe zona de Telecomunicaţii, prima poziţie îi revine Orange România, urmată de Vodafone România, RCS&RDS, Huawei România şi Telekom România.

Cea mai bună companie de consultanţă, în funcţie de părerile angajaţilor, este KPMG România, iar în retailul alimentar prima poziţie este ocupată de Kaufland România, în timp ce în producţia de bunuri de larg consum JTI România este lider.

Platforma Undelucram.ro pune la dispoziţia angajaţilor şi Salariometru. Adică un instrument online pentru compararea salariilor din România, un calculator de salariu şi resurse pentru dezvoltarea carierei, precum modele de CV, topul angajatorilor şi articole despre industrie.

Citește și: