31 mart. 2020 | 13:01

Viralul care a bucurat sute de mii de români: „Virusul e și mic, e și mare”

ENTERTAINMENT
Viralul care a bucurat sute de mii de români:

„Lupta cu Coronavirusul” – acesta e titlul unui video care a cucerit lumea pe Facebook. Are mai puțin de trei minute, dar garantat o să găsești în el tot ce-i românesc în lupta cu epidemia.

Silviu Gherman a publicat pe Facebook un clip de la Revoluție pe care a tras voce cu un text mai potrivit acestei perioade. „Continuăm să luptăm pe toate fronturile” e mesajul care însoțește acest clip. Deja e un viral: aproape 220.000 de vizualizări cu peste 2.800 de distribuiri și circa 4.300 de reacții.

În prima jumătate a clipului oamenii „se ceartă” pe virus și-și pun întrebările grele: e mare, e mic, a ajuns în Drumul Taberei, l-a văzut cineva, distruge case? Desigur, în tonul acestei perioade, clipul începe cu declarația pe proprie răspundere pe care e bine s-o ai, că altfel e rău să n-o ai.

Sigur, dialogul e dus la absurd, dar cât de departe suntem de-a se întâmpla așa ceva în realitate? Poate că oamenii nu vor dezbate dacă virusul e mic sau mare, dar deja există dezbateri despre cum nu există, pentru că, iată, oamenii respectivi nu știu pe nimeni care să fie bolnav. Până vor veni noile teorii conspiraționiste, te poți relaxa cu acest video.

Silviu Gherman, câștigător la iUmor

Silviu Gherman a ajuns să fie mai popular ca niciodată după câteva prezențe la iUmor. Ultima a marcat și un moment aparte: a „tradus” un film cu samurai.

Independent de prezența la TV, la iUmor, Silviu Gherman este cunoscut mai ales pentru clipurile peste care pune vocea lui cu un text pe măsură. Este unul dintre primii creatori de conținut cu un succes însemnat în internetul românesc.

Recent, printr-un clip similar, a reușit să-l supere și pe Ștefan Mandachi, omul cu autostrada de un metru și, actualmente, om de afaceri care vrea să strângă donații pentru Suceava. Clipul de la care a plecat totul e aici.