VIDEO Cel mai spectaculos joc de curse: cum arată noul Test Drive

VIDEO Cel mai spectaculos joc de curse: cum arată noul Test Drive

Cum se întâmplă în 2020, în urmă cu câteva zile, un un dezvoltator francez a început să-și promoveze jocurile viitoare printr-o serie de teasere și trailere online, începând cu Test Drive Unlimited Solar Crown.

În teorie, ar fi trebuit să fie vorba de o conferință mare, cu invitați și alte particularități specifice. În contextul pandemiei însă, tot anunțul s-a rezumat la trei teaser trailer-e și un comunicat de presă. Dezvoltatorul cu pricina este Nacon, cunoscut mai ales pentru lansarea, în urmă cu aproximativ un deceniu, a jocului Test Drive Unlimited 2, pentru PlayStation 3 și Xbox 360.

În 2020, se pare că vom avea parte de o continuare la acel joc online de curse, prin intermediul Test Drive Unlimited Solar Crown. Clipul de mai jos nu include secvențe de gameplay, dar promite să fie destul de spectaculos, mai ales că include mașini licențiate de la producători precum Ferrari sau Lamborghini.

Conform informațiilor obținute de Eurogramer, mecanica de control a mașinilor va fi împrumutată de la WRC 8, pentru un nivel amplificat de realism și complexitate. Momentan, data exactă de lansare pentru noul joc nu a fost făcută publică și nici platformele pe care va fi disponibil. Cel mai probabil însă, va fi disponibil atât pe Xbox One și PS4, cât și pe consolele de generație viitoare, pe lângă tradiționalul PC.

În același context, Nacon a detaliat alte două jocuri, prin intermediul unor teasere. Steelrising este creat de studioul Spiders, care anul trecut a lansat Greedfall. Acțiunea jocului se va petrece într-un univers alternativ, în perioada regelui Louis XVI, care apelează la o armată de roboți mecanizați pentru a înăbuși Revoluția Franceză. Jocul se va lansa pe PC și pe consolele de generație următoare.

Ultimul dintre cele trei jocuri dezvăluite este Vampire: The Masquerade – Swansong, acesta nu trebuie confundat cu Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, cel din urmă este continuarea RPG-ului clasic din 2004.

Citește și: