Vestea Telekom la început de aprilie: 50% reducere și abonament cu telefon de la 9 euro pe lună

Vestea Telekom la început de aprilie: 50% reducere și abonament cu telefon de la 9 euro pe lună

La început de aprilie, Telekom a venit cu câteva vești bune pentru clienți. Operatorul a anunțat câteva oferte noi, dar și-o oportunitate pentru cei care vor să se porteze din rețeaua lor actuală în aceasta.

Cea mai mare noutate de la Telekom e ceea ce operatorul numește Smart TV Stick. Practic, îl conectezi la televizor și ai un fel de smart TV. Apoi, la abonamentul Mobil 6, contractat pe 24 de luni, ai reducere de 50% în primele 12 luni de la portare. Și mai poți cumpăra în rate un telefon. Cu același abonament menționat înainte dai 9 euro pe lună, în primele 12 luni de la portare, pentru un Huawei P40 Lite E.

Câte canale poți să vezi cu Smart TV Stick de la Telekom

Oferta include 47 de canale TV online, iar dispozitivul pe care îl primești e un Google Chromecast. Acesta preia conținutul canalelor TV incluse în oferta Smart TV Stick sau pe cel din aplicațiile compatibile cu telefonul, precum HBO GO, Spotify sau YouTube, și îl redă pe televizor, cu un singur click, prin funcția „cast”.

Nu-ți trebuie smart TV, dar îți trebuie un televizor cu port HDMI. Totodată, prin același dispozitiv poți reda pe TV fotografii, videouri sau muzică de pe telefon.

Oferta e disponibilă din 6 aprilie în două variante de preț: la 2 euro/lună (aprox. 10 lei), cu 47 de canale incluse și la 5 euro/lună (aprox. 24 de lei), cu 71 de canale, incluse timp de 24 de luni. Dispozitivul Chromecast este oferit în chirie cu reducere 100% pe întreaga perioadă contractuală.

În plus, clienții care se abonează în perioada 6 aprilie 2020 – 17 mai 2020 la serviciul de televiziune de la Telekom beneficiază de 50% reducere din costul abonamentului timp de 6 luni, HBO și HBO GO incluse 12 luni și de oferta Smart TV Stick, fără  costuri suplimentare, împreună cu livrarea gratuită la domiciliu a dispozitivului Google Chromecast.

Telefon în rate la 9 euro pe lună

Oferta e valabilă între 6 aprilie și 17 mai. Clienții persoane fizice vor putea achiziționa abonamentul Mobil 6, disponibil la portare, cu 50% reducere în primele 12 luni, și vor plăti doar 3 euro/lună (aproximativ 15 lei/lună) pentru beneficii nelimitate: internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate.

După cele 12 luni, costul abonamentului va fi 6 euro/lună (aprox. 29 de lei). Dar poți achiziționa și telefonul Huawei P40 Lite E împreună cu abonamentul Mobil 6 la 9 euro/lună (mai puțin de 45 lei) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă și 6 euro/lună (aprox. 29 de lei), rata pentru telefonul achiziționat.

Clienții care vor opta pentru un telefon Samsung Galaxy A40, împreună cu abonamentul Mobil 6, vor plăti doar 10 euro/lună (mai puțin de 50 lei) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună (aprox. 15 lei) pentru serviciile de telefonie mobilă și 7 euro/lună (aprox. 35 de lei) rata pentru telefonul mobil.

Citește și: