Veste fabuloasă despre Lidl. S-a aflat acum ce se întâmplă cu magazinele din România

Veste fabuloasă despre Lidl. S-a aflat acum ce se întâmplă cu magazinele din România

Lidl a devenit un magazin preferat de milioane de români. Și așa ceva nu avea să fie fără urmări, după cum aflăm despre starea lanțului de magazine.

Conform celor mai noi date, Lidl înregistrează un ritm de creștere impresionant în România. Lanțul de magazine german are unul dintre cele mai alerte ritmuri de dezvoltare. Reţeaua de magazine cu profil discount Lidl, prezentă oficial pe piaţă din 2011 când a preluat retailerul Plus Discount, a obţinut în 2019 afaceri de 9,7 miliarde de lei după un salt de 24% comparativ cu anul anterior.

Astfel, compania a accelerat ritmul de creştere după ce în 2018 reuşise să îşi majoreze businessul cu circa 20%, avansul fiind susţinut, ca în 2019, atât de expansiune, cât şi de un apetit crescut pentru consum al românilor, notează ZF. Retailerul și-a consolidat astfel a treia poziţie din comerţul local după Kaufland şi Carrefour (la nivel de grup, fiind operat businessul prin patru firme).

Vestea de la Lidl pentru toți clienții români la început de august

De la 3 august, Lidl România a anunțat oferte deosebite pentru clienți. Parcă pe măsura anunțului despre parcursul financiar, retailerul a venit cu oferte XXL.

Dar nu doar atât. Lidl a băgat în magazine și Beyond Meat Burger, adică un burger vegetal care imită carnea. N-are gluten, n-are soia, are un conținut bogat de proteine din mazăre, dar și grăsimi doar de origine vegetală. Doar la 20 de lei.

În cazul ofertelor XXL, Lidl are lasagne bolognese, nuggets de pui, dar și cartofi prăjiți pregătiți la fix pentru friteuză. Are și cordon belu de curcan, la doar 17 lei, la fix să-l prepari rapid.

Lidl se mai laudă și cu cârnați oltenești XXL, adică o cantitate mare la doar 11 lei, dar și șuncă de porc sau piept de curcan Dulano. Și nu lipsesc nici de data asta cârnații sticks de care românii s-au îndrăgostit. Mai multe produse, în catalog.

Citește și:
Etichete: