Surpriză pentru românii cu card și cont bancar: anunțul uneia dintre cele mai mari bănci te scapă de bătăi de cap

Surpriză pentru românii cu card și cont bancar: anunțul uneia dintre cele mai mari bănci te scapă de bătăi de cap

Românii au ajuns, în 2020, să folosească și mai mult cardul pentru cumpărături. Dacă ai nevoie de încă un card, un serviciu extrem de util vine de la CEC Bank.

La începutul stării de urgență, ți-am zis că CEC Bank a anunțat un serviciu nou. Dar el poate fi folosit din plin și acum. Banca oferă pachetul „Bun venit!” pentru clienții noi. Partea și mai bună e că nu trebuie să te duci în sucursală ca să-ți deschizi cont.

De ce te-ar putea interesa oferta CEC Bank? Întâi, să vezi beneficiile serviciului. Vezi situația conturilor tale în timp real și poți face transferuri gratuite și instante între conturile tale, în orice moment. Totodată, poți face plăți în lei și în valută, intra și interbancare. Și ai schimburi valutare non-stop.

E o veste și mai bună când te gândești să-ți plătești taxele. Ai plăți către Trezoreria Statului și plăți de taxe și impozite, direct din aplicație. În plus, ai plăți de facturi de utilități, inclusiv prin scanarea codului de bare. Iar dacă ai nevoie de cash, poți localiza mai ușor bancomate în zonă, dar și agenții apropiate. În ceea ce privește siguranța banilor, ai activare, blocare și deblocare cardului în aplicație, dar și poți modifica limite.

Ce mai promite CEC Bank prin acest serviciu?

CEC Bank susține că are un comision cu 60% mai mic decât la ghișeu când vine vorba de tranzacții interbancare. Altfel, cele intrabancare, în lei, sunt gratuite. Totodată, ai comision zero de administrare, dacă prin cont circuli 700 lei pe lună (încasări sau tranzacții cu cardul). Ai detalii pe site aici.

În ceea ce înseamnă raportarea la concurență, din ianuarie ai o opțiune similară de la ING Bank. Banca a anunțat că poți deschide un cont – dacă n-ai unul, evident – prin aplicația Home’Bank. Printre condiţiile pentru deschiderea unui cont ING 100% online se numără că noul client are peste 18 ani, rezidenţă fiscală în România şi un card de debit ataşat unui cont la o altă bancă, aflată tot România. Banca susține că ți-ai putea obține contul în 10 minute. Apoi, vei putea activa opţiunea de plată cu telefonul, ING Pay (pe Android).

Citește și:
Etichete: