Super telefoane Digi la prețuri uimitoare: toți românii trebuie să afle de ele

Super telefoane Digi la prețuri uimitoare: toți românii trebuie să afle de ele

De fiecare dată când cauți un telefon nou, ar trebui să-l alegi pe cel mai bun. Iar la Digi | RCS-RDS ai o opțiune spectaculoasă ca să iei astfel de super telefoane la prețuri mici.

În aceste luni se pregătește cea mai mare evoluție pentru dezvoltarea internetului, chiar și în România. Anunțul a venit în mai chiar de la ANCOM, autoritatea care se ocupă cu reglementarea comunicațiilor.

„Sperăm că în trimestrul 4 al anului în curs vom acorda licenţele pentru spectrul suplimentar 5G. Am considerat că este mai sigur să amânăn pentru finalul acestui an. Ne dorim ca toată documentaţia să fie adoptată până în trimestrul 3 al acestui an”, a spus la acea vreme Eduard Lovin, vicepreşedintele ANCOM.

Ce înseamnă asta? Că rețeaua 5G la orice operator va putea fi, în sfârșit, dezvoltată cum trebuie. Iar dacă ești acum în căutarea unui telefon trebuie să te orientezi către cele mai bune. Tocmai de aceea e important să alegi în cunoștință de cauză.

Super telefoane cu preț mic la Digi | RCS-RDS

Când vine vorba de 5G la Digi | RCS-RDS, rețeaua e funcțională, chiar dacă nu în foarte multe orașe. De exemplu, ai în București, Iași, Cluj, Oradea sau pe Valea Prahovei. Totuși, ai opțiuni bune.

Abonații Digi Mobil 5G beneficiază de facilități la utilizarea datelor mobile. Pragul pentru traficul la viteză normală în rețeaua 5G a fost majorat de la 50 GB/lună la 80 GB/lună. De asemenea, după acest prag, viteza de download se va modifica lunar până la 256 Kbps (în loc de 128 Kbps) și viteza de upload până la 128 Kbps (în loc de 64 Kbps), indiferent de pachetul de trafic si tehnologia în care a fost realizat.

Când vine vorba de telefoane, acestea pot fi cumpărate în rate și e un mare avantaj. Vorbim de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G cu 128 GB spațiu de stocare care costă doar 266 lei pe lună. Se dă însă un avans de 2.500 de lei. Iar Huawei P40 Pro 5G costă 200 de lei pe lună cu un avans de 1.700 lei.

Dacă vrei ceva foarte, dar foarte ieftin ai la dispoziție un Huawei P40 Lite 5G cu rată de 104 lei pe lună și avans de doar 350 lei. Există și-o surpriză de model printre acestea: Motorola Edge 5G care costă 150 de lei pe lună și un avans de 700 de lei.

Citește și: