Serviciul de la Ford pe care sigur ți l-ai dori când reîncepi să circuli cu mașina
Ford s-a adaptat vremurilor și a decis să ofere servicii specifice perioadei pe care o traversăm. Iar unul dintre ele se potrivește la fix pentru momentul în care decizi să ieși, din nou, cu mașina după perioada de izolare.
Ford vine cu un nou serviciu, adaptat vremurilor de criză. Constructorul auto anunță că oferă un serviciu de igienizare a sistemului de aer condiționat. Cu alte cuvinte, vine în sprijinul celor care vor să iasă, din nou, cu mașina după perioada de izolare.
„Campania de service a Ford implică schimbarea filtrului de polen al maşinii cu un alt filtru pe bază de carbon activ şi curăţarea casetei filtrului de polen cu ajutorul unei soluţii speciale de igienizare. Filtrul pe bază de carbon activ asigură o barieră împotriva impurităţilor, prevenind totodată şi alergiile”, arată Ford.
Noul serviciu Ford, contracost
Partea mai puțin bună e că noul serviciu nu este gratis. Iar constructorul auto anunță că el se realizează doar în reprezentanțele Ford.
„Serviciul este contra cost şi se efectuează doar în reprezentanţele autorizate Ford, în perioada mai – iunie”, se arată într-un comunicat de presă al constructorului auto.
Pentru Ford, este a doua campanie de marketing lansată în cadrul procesului de „Restart Service”, după cea intitulată „#StaiAcasă”, demarată ca urmare a pandemiei de Coronavirus. Campania „#StaiAcasă” presupune preluarea maşinilor ce necesită reparaţii în service chiar de la domiciliul clientului. Ulterior, maşina este reparată, igienizată şi adusă de către reprezentantul Ford din nou la domiciliul clientului, fără ca acesta să fie nevoit să se deplaseze.
În plus, poți urmări procesul de servisare prin intermediul unui sistem de video check-in. Pe de altă parte, campania de igienizare a sistemului de aer condiţionat va fi lansată treptat în toate ţările europene unde Ford este prezent, începând din această săptămână.
Ford deține o uzină în România, la Craiova, acolo unde produce modelele EcoSport și Puma. Producția s-a reluat în 4 mai, după aproape două luni în care a fost oprită din cauza crizei.