Schimbarea din Gmail care ar trebui să te ajute să fii mult mai organizat

Schimbarea din Gmail care ar trebui să te ajute să fii mult mai organizat

În Gmail, există un panou lateral care oferă acces rapid la Calendar, Keep și Tasks – toate caracteristicile care ajută la menținerea utilizatorilor organizați și productivi. Mai departe, Google intenționează să adauge Contacte la panoul lateral, ca să știi exact cu cine vorbești și cui îi dai mailuri.

Bara laterală de la Gmail facilitează accesarea informațiilor dintr-o privire. Poți să vizualizezi calendarul, sarcinile sau notele chiar lângă e-mailuri. Iar acum Google a anunțat o nouă opțiune pentru panoul lateral: Contacte.

Odată ce se va lansa în următoarele două săptămâni, vei putea vizualiza toate detaliile unui contact organizate cu grijă lângă mesajele lor.

Din ce în ce mai organizat

Noua caracteristică este o îmbunătățire față de cardurile mici care apar atunci când treci peste imaginile de contact care furnizează doar cele mai simple detalii, cum ar fi numele și organizația, precum și câteva comenzi rapide pentru e-mail, mesagerie și chat video.

Când atingi butonul “Mai multe informații”, se va deschide panoul lateral.

În acesta, vei vedea aceleași informații și comenzi rapide, dar și numere de telefon, adrese și dacă ai mai primit e-mailuri sau mesaje de la acestea. Desigur, numerele de telefon și adresele sunt disponibile numai atunci când le-ai adăugat tu persoanelor de contact

Panoul lateral este deosebit de important pentru organizațiile care utilizează Google Workspace. Dacă detaliile sunt adăugate în mod corespunzător de către administratori, angajații vor putea vedea în ce echipă sunt colegii, cine le administrează, biroul și locația biroului și multe altele.

Noul element din panoul lateral a început deja să fie lansat și ar trebui să fie disponibil pentru toți utilizatorii Gmail în următoarele două săptămâni.

“Sperăm că această caracteristică facilitează colaborarea și conectarea cu părțile cheie interesate”, a spus Google într-o postare pe blog.

Pentru a maximiza cel mai bine funcția, utilizatorii ar trebui să aibă date completate integral în aplicațiile Google Workspace.

Etichete: