16 sept. 2020 | 13:11

Veste excepțională despre pensii: se dau până la 3 pensii avans. Cine profită și cum e posibil

BANI
Veste excepțională despre pensii: se dau până la 3 pensii avans. Cine profită și cum e posibil

Cei aflați la vârsta pensionării își pot lua adio de la grijile legate statul la coadă la poștă pentru pensii, întrucât Raiffeisen Bank se ocupă acum în locul lor de problemele financiare.

Pentru a se putea bucura de relaxarea binemeritată, pensionarii pot alege acum să primească pensia pe card, economisind astfel timp prețios. Pe deasupra, cu banii virați în cont, pensionarii beneficiază de control deplin și zero costuri în pachetele de cont curent puse la dispoziția acestora.

Facturile și cumpărăturile se plătesc mai ușor

Prin intermediul cardului de pensie de la Raiffeisen Bank, facturile pot fi plătite direct la bancomat sau chiar cu ajutorul telefonului, prin serviciul de phone banking, Raiffeisen Direct.
Iar, dacă vorbim de cumpărături, plata cu cardul de pensii de la Raiffeisen Bank dispune de comision zero la achiziții, în așa fel încât pensionarii să se poată bucura de fiecare leu economisit.

Cum beneficiezi de mai multe pensii într-o lună?

Dacă se întâmplă să ai nevoie de mai mulți bani, statutul de pensionar îți aduce beneficii în ceea ce privește dobânzile, care vor fi mai reduse în cazul descoperitului de cont sau a creditelor Raiffeisen Bank.

Pentru a-ți acoperi cheltuielile neprevăzute, poți accesa oricând un descoperit de cont – sau overdraft. Acest lucru îți pune la dispoziție până la trei pensii în avans, bani virați pe cardul de pensie Raiffeisen Bank. Pentru acordarea și administrarea acestor overdrafturi, beneficiezi de zero lei comisioane, iar dobânda se va aplica doar pentru sumele utilizate.

În cazul în care ai nevoie de sume care depășesc totalul a trei pensii cumulate, ai la dispoziție creditele, de care dispui simplu, la un act distanță.

Creditele pentru pensionari sunt toate cu dobânzi preferențiale dacă încasezi pensia la Raiffeisen Bank. Printre acestea se numără Flexicredit, creditul de nevoi personale fără ipotecă, și Flexicredit Refinanțare, creditul de refinanțare fără ipotecă.