Puțini români știu asta despre Digi | RCS-RDS: reducerile masive de acum i-au făcut pe toți atenți

Puțini români știu asta despre Digi | RCS-RDS: reducerile masive de acum i-au făcut pe toți atenți

Digi | RCS-RDS e operatorul telecom care s-a impus extrem de bine pe piața din România. Dar puțini știu că această companie nu oferă doar televiziune prin cablu și internet.

Digi | RCS-RDS e cunoscut drept unul dintre marii operatori telecom din România, dar acum vine și cu oferte din alte zone. E vorba de Digi Energy, ce se prezintă drept o alternativă nouă ce îți optimizează costurile pentru energia electrică activă.

Compania îți promite că poți să plătești mai puțin sau poți să consumi mai multă energie electrică.

Digi | RCS-RDS livrează și energie electrică: ce-ți promite

Potrivit companiei, costurile sunt scăzute și, ce e cel mai important, procesul pare transparent: practic, îți poți calcula singur prețul energiei, să vezi dacă te atrage oferta sau nu.  Iată câteva detalii din ofertă:

La Digi Energy, prețul propriu de furnizare a energiei electrice în cadrul ofertei tip pentru clienți casnici (preț de listă) este de 0,325 lei/KWh, fără TVA, la care se adaugă taxa de rezervare de 0,2 lei/zi, fără TVA.

Dacă ești deja client Digi la serviciul de televiziune prin cablu Digi TV și/sau la serviciul de internet fix Digi Net*, beneficiezi de prețul de 0,300 lei/KWh^*^, fără TVA preț de furnizare, la care se adaugă taxa de rezervare de 0,2 lei/zi, făra TVA.

La prețul propriu de furnizare se adaugă tarifele reglementate, a căror valoare este aprobată de ANRE (tarifele pentru transport, tarifele de distribuție și tariful pentru servicii de sistem). În plus, se vor regăsi separat în factura ta: costul pentru achiziționarea certificatelor verzi, taxa pentru cogenerare de inaltă eficientă, acciza și TVA. Mai mult, dacă alegi Digi Energy, transmiți indexul autocitit oricând în ultimele 7 zile ale lunii în curs.

Și ai câteva modalități la dispoziție:

  • prin apel la numărul: 0800410400
  • direct din contul tău Digi
  • accesând Serviciile Mele
  • selectezi Digi Energy și trimiți indexul autocitit.

De precizat că oferta este valabilă până la data de 30 septembrie 2020.

Toate detaliile sunt de găsit AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI