Primești bani înapoi de la bancă dacă ești client BCR. Cum pui mâna pe bani

Primești bani înapoi de la bancă dacă ești client BCR. Cum pui mâna pe bani

BCR România le oferă clienților din toată țara în mod gratuit ceva ce foarte mulți așteptau. De ce? Pentru că mulți români se apucă în perioada de sărbători de cumpărături.

Mai exact, cei de la BCR România i-au anunțat pe clienții din toată țara în legătură cu faptul caă pot primi în mod gratuit bani înapoi la unele cumpărături făcute în țara noastră. Acest lucru se întâmplă doar șa ofertele George Moneyback.

BCR România are oferte avantajoase pentru clienții săi

BCR România știe că românii sunt foarte dornici să beneficieze de promoții grozave la cumpărăturile pe care le fac. Astfel, cei de la Banca Comercială Română colaborează cu o varietate de magazine online din toată țara în momentul de față, pentru a le returna bani clienților, în momentul în care le cumpără produsele. Aceste sisteme sunt populare în toată lumea.

BCR România explică în acest clip video cum funcționează sistemul George Moneyback. Clienții trebuie să activeze din aplicația băncii toate ofertele pentru care vor să primească înapoi bani atunci când fac cumpărături. După activarea acelor oferte și efectuarea cumpărăturilor, clienții băncii vor primi o anumită sumă, pentru că au profitat de promoție. Acest lucru se poate repeta pentru oricare dintre ofertele disponibile.

Astfel, sumele care se returnează ca parte a promoțiilor George Moneyback ajung înapoi în conturile clienților, iar acei bani pot fi refolosiți pentru orice vor clienții băncii, oricând au nevoie de ei.

BCR nu e singura bancă care are oferte de acest gen, astfel că dacă ești client al unei alte bănci, ar trebui sa te uiți ce promoții sunt disponibile pentru cardul tău.

Banca a făcut de curând schimbări și în rândul plăților

De asemenea, BCR a făcut o schimbare foarte importantă pentru toți clienții români, iar asta vine ca o veste bună pentru toți românii.

Mai exact, cei de la BCR România au implementat de ceva vreme schimbări pentru metodele prin care sunt autorizate plățile online de către clienții din toată țara, iar aici vorbim despre sisteme menite să ne facă viața mult mai ușoară de acum.

Astfel, clienții BCR din toată țara, în cazul în care vor să facaă plăți online, au disponibile două metode prin care le pot autoriza în momentul de față, acestea fiind disponibile fie prin aplicația eToken, fie prin SMS.

Citește și:
Etichete: