Prietenia unui copil cu o cioară, o relație ciudată: de ce a devenit virală

Prietenia unui copil cu o cioară, o relație ciudată: de ce a devenit virală

Ciorile nu sunt cele mai prietenoase păsări sălbatice. Din acest motiv, nu sunt asociate nici cu ideea de animale de companie. Se pare însă că există și excepții.

De 6 ani, un copil din Seattle, Washington are o relație ciudată cu niște ciori. Totul a plecat de la dărnicia micuței fete care s-a obișnuit să le hrănească încă de când era foarte mică. Gabi Mann avea patru ani când a început să lase mâncare pentru aceste păsări pe care unii le-ar putea considera terifiante.

Nu vorbim de porumbei, rândunele sau papagali. Ciorile sunt niște animale de culoare neagră de care ai fi tentat să fugi, mai ales dacă le vezi într-un stol. Micuța din imaginea de mai jos a fost însă constantă în afinitatea lor de a le hrăni, iar acum trage ponoasele gesturilor sale.

copil ciori

Încă de la vârsta de patru ani, s-a împrieteni atât de mult cu ciorile din zonă, încât acestea îi aduc în mod constant ”cadouri”. Nu vorbim de cutii de ciocolată în semn de recunoștință, dar lista suvenirurilor cu care s-a trezit la ușă este cu adevărat spectaculoasă, de la cercei și nasturi, până la piese de LEGO și medalioane.

Pentru că își dă seama că se află într-o situație privilegiată datorită relației pe care o are cu ciorile, fetița este conștiincioasă atât din prisma hrănirii lor, cât și a sortării și ambălării tuturor cadourilor. Nu doar că nu pierde niciun suvenir, dar le stochează într-o manieră foarte organizată, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Multe dintre ele au atașată o etichetă cu data și ora la care le-a primit.

Fetiță este convinsă că ciorile o iubesc, iar cadourile sunt o manifestare a sentimentelor de afecțiune. Acestea se revanșează pentru mâncare pe care le-o servește. Un profesor de la Universitatea din Washington, specializat în fauna sălbatică a confirmat că astfel de relații sunt posibile, cu condiția să fii conștiincios în a recompensa păsările.

cadouri de la ciori

Citește și: