PlaySport.ro intră în joc pe piața media din România

PlaySport.ro intră în joc pe piața media din România

Din 17 decembrie, ai o nouă publicație pentru pofta ta de sport și de povești excepționale din acest domeniu. Salvează în bookmark PlaySport.ro și bucură-te de sport oricând și oricum.

Grupul media care deține site-urile playtech.roimpact.rostidinlume.ro și proiectul Vista a lansat pe 17 decembrie 2020, playsport.ro.

Noul site cu profil sportiv își propune să ofere publicului consumator de sport informații și declarații de ultim moment din fenomen. Cititorii vor putea parcurge articole, reportaje și interviuri exclusive despre și cu mari porsonalități sportive ale României și nu numai.

PlaySport.ro pleacă la drum cu o echipă de editorialiști care se bucură de notorietate în piața media de profil. Alin Buzărin, Marius Mitran, Andrei Nourescu, Radu Oprișan și Cătălin Mureșanu vor semna în noua publicație online.

Echipa redacțională este condusă de reputatul gazetar Radu Oprișan, în calitate de redactor-șef:
„Este un act lăudabil de curaj să creezi un produs media în anul 2020 și, așa cum a spus editorialistul nostru Marius Mitran, în decembrie se întâmplă lucrurile minunate. Urările și povețele idolilor noștri din «Generatia de Aur» ne măgulesc și ne obligă să fim la cel mai înalt nivel. Anul 2021 va fi unul bogat din punct de vedere competițional și, dacă am fost alături de Hagi și Gică Popescu la un Campionat Mondial, sperăm să ajungem și acum, cu acestă generație tânără a echipei naționale, la fel de departe. Ne dorim să fim un liant între sportivi și public, aducând cititorilor materiale de cea mai bună calitate. Vă invit să intrați pe playsport.ro și să ne urmăriți.”

Etichete: