[P] Vânează discounturile la KFC ingame!

[P] Vânează discounturile la KFC ingame!

Cea mai mare vânătoare de discounturi la KFC îi provoacă pe gameri să prindă ofertele direct în Fortnite. Reducerile de până la 100% pot fi revendicate în orice restaurant KFC din România.

Cinci dintre cei mai buni jucători de Fortnite din România își schimbă pentru o zi numele în discounturi la KFC, pe 26 ianuarie.

Într-un mix de jucători și streamers cunoscuți și apreciați de toată comunitatea de gaming din România, ZappyTV, Skaaro, Zuarim, SpeezyX9 și Mitzuu devin 60%, 70%, 80%, 90% și 100%, adică discounturile pe care oamenii le primesc dacă reușesc să îi vâneze, în Fortnite.

kfc_killer-discounts_kv-landscape

Pe 26 ianuarie, KFC în parteneriat cu Nexus Media organizează evenimentul Killer Discounts în cadrul căruia toți jucătorii pot vâna discounturile la KFC chiar în Fortnite. Și dacă dovedesc că se pricep #pebune, skillurile lor le pot aduce vouchere #fingerlickingood.

La vânătoarea de discounturi din Nexus Gamers Pub, alături de cei 5 streamers, vor putea participa 70 de norocoși jucători și în același timp se pot alătura online sute de alți participanți care vor obține cheia de acces în joc urmărind canalul de YouTube KFC România (https://www.youtube.com/user/kfcro) pe 26 ianuarie.

Evenimentul aduce în exclusivitate în România o transmisiune live din mai multe perspective. Cei 5 creatori de conținut vor transmite vânătoarea de discounturi din 5 perspective live de pe același canal.

kfc_killer-discounts_materiale-grup_mitzuu

kfc_killer-discounts_materiale-grup_zuarim

kfc_killer-discounts_materiale-grup_zappy-tv

kfc_killer-discounts_materiale-grup_SpeezyX9

kfc_killer-discounts_materiale-grup_skaaro

Pentru a se înscrie la evenimentul din Nexus Gamers Pub, doritorii își lasă datele pe www.kfc.ro/killerdiscounts și intră în tragerea la sorți. Câștigătorii vor fi împărțiți în 2 ture, fiecare dintre ele urmând să joace câte 3 meciuri.

Cei care urmăresc streamingul de pe YouTube, pe canalul KFC Romania sau pe unul dintre canalele celor 5 streamers, vor afla cum pot intra în joc pe aceeași hartă. Astfel, la vânătoarea de discounturi se pot alătura jucători din toată țara.

De fiecare dată când un jucător de pe hartă reușește să elimine unul dintre cei 5 streamers, primește un discount la KFC. Discounturile între 60% și 100% pot fi revendicate în orice restaurant KFC din România și pot fi aplicate la meniurile special create pentru campania Killer Discounts.

Odată cu vânătoarea de discounturi, fanii KFC vor putea încerca unul dintre meniurile în ediție limitată, create pentru amatorii de Fortnite. Inspirate din joc, cele 3 ofertele speciale pot fi comandate la *1100 până pe 31 ianuarie.

boost_desktop

Iar până la vânătoarea #fingerlikingood, cele mai delicioase meniuri te așteaptă la KFC Delivery. Game on!

Citește și:
Etichete: