[P] După Killer Discounts, urmează reduceri în KFC

[P] După Killer Discounts, urmează reduceri în KFC

Pe 26 ianuarie, cei mai urmăriți 5 streamers de Fortnite din România, cu comunități de mii de fani, ZappyTV, Skaaro, Zuarim, SpeezyX9 și Mitzuu și-au schimbat numele în 60%, 70%, 80%, 90% și 100%, adică discounturile la KFC pe care participanții la eveniment le puteau câștiga.

Între 14 și 22 ianuarie, toți cei interesați de participarea la evenimentul de la Nexus Gamers Pub se puteau înscrie pe kfc.ro/killerdiscounts.

În plus, în ziua evenimentului, toți cei care urmăreau livestream-ul de pe canalul de YouTube KFC România puteau obține o cheie de acces în joc pentru a participa online la una dintre cele 6 sesiuni de joc.

Livestream-ul putea fi urmărit din 5 perspective, câte una pentru fiecare streamers prezent la eveniment.

Cele 6 sesiuni de jocuri au durat fiecare aproximativ 30 minute, în total 3 ore și 30 de minute. În cadrul fiecărei sesiuni de joc, limita era de 100 de participanți, însă peste 500 de persoane au încercat să intre în sesiuni folosind cheia de joc comunicată în livestream.

Primele minute de livestream au strâns peste 3000 de oameni și video-ul final de pe canalul KFC România a fost vizualizat timp de 372 de ore, până la acest moment.

Aproape toate discounturile au fost câștigate, mai puțin unul de 90%, deoarece în primul meci SpeezyX9 a fost neînvins. Cel mai rapid discount câștigat a avut loc în același joc, Mitzuu fiind eliminat în doar 45 de secunde.

kfc-gameri-interior

Videoul poate fi urmărit mai jos

Și alte perspective

Cumulat, durata de vizionare a video-ului este de aproximativ 5.652 de ore, respectiv 235 de zile. GG!

Citește și:
Etichete: