Ofertă specială de vară: Windows 10 gratuit când cumperi Office! Office 2016/2019 și Windows 10 la cel mai mic preț [P]

Ofertă specială de vară: Windows 10 gratuit când cumperi Office! Office 2016/2019 și Windows 10 la cel mai mic preț [P]

Ca să profiți la maximum de computerele moderne, dar și de opțiunile software actuale, trebuie să-ți menții sistemul cu Windows mereu la zi. Windows 10 si Microsoft Office sunt deja recunoscute ca fiind cele mai eficiente unelte pentru toată lumea. Dar o problemă pe care o știm cu toții e că licențele tipice pentru acestea costă mult.

Nu-ți face griji însă! Sunt numeroase soluții la care poți apela. În acest context, keysworlds.com anunță o campanie spectaculoasă de vară. Prețul Windows 10, de exemplu, e extraordinar de mic la doar 8,67 euro, iar Microsoft office 2019 costă doar 29,5 euro după ce aplici codurile de reduecre. În plus, beneficiezi de o ofertă minune — cumperi Office 2019/2019, primești Windows 10 100% gratis. Sunt însă și-o mulțime de reduceri între 38% și 50%: toate pachetele Office la 50% din preț și Windows 10 Home sau Pro cu 38% reducere.

Iată câteva dintre cele mai bune oferte!

Orice pachet Microsoft Office la jumătate de preț!

Sunt peste 1,2 miliarde de utilizatori ai suitei Office. Iar Microsoft are o gamă largă de instrumente și servicii care te pot ajuta să muncești mai bine, chiar și de acasă. Pe scurt, îți fac viața și munca mai ușoare! Pe kesyworld.com, odată ce aplici codul de reducere Emnew50, primești Office cu 50% reducere aplicată pe prețurile de mai jos.

Windows 10: 38% reducere

Windows10 include o mulțime de funcționalități noi, cum ar fi Edge sau Cortana, care îți fac computerul să fie și mai util. Ia-ți propria copie de Windows 10 la cel mai bun preț cu codul Emkeys38 și ai 38% reducere aplicată prețurilor de mai jos.

Cum comanzi pe Keysworlds.com

Un exemplu pentru pachetul Office 2016 Professional Plus. Click pe link (oricare dintre cele de mai sus) și ajungi la următoarea pagina. Dai click pe “ADD TO CART”

Apoi, apeși pe “View Cart”

Folosește codul Emnew50

Mai rămâne să dai click pe “PROCEED TO CHECKOUT”

Bagi adresa de mail și plătești prin PayPal.

Cumperi ușor, plătești ușor

Keysworlds pune la dispoziția clienților un serviciu excelent și sistem automat ca să atingă 100% satisfacție client! Vei primi codul de activare prin mail în câteva minute. Oferă, totodată, modalități de-a plăti sigur și rapid, cum ar fi PayPal, transfer bancar, prin card de debit sau de credit, și are 24/7 asistență clienți (service@keysworlds.com) ca să se asigure că ai acces la toată asistența de care ai nevoie.

Citește și:
Etichete: