Mesajul Telekom pentru toți românii: cum îți propune să faci economie la abonament

Mesajul Telekom pentru toți românii: cum îți propune să faci economie la abonament

Telekom se adaptează vremurilor și vine cu o ofertă inteligentă, care-i vizează pe toți românii. Noul serviciu se numește TELEKONOMIE.

Telekom a derulat un sondaj pe un eșantion reprezentativ de 1010 utilizatori ai serviciilor de telecomunicații. Analiza a fost realizată în contextul pandemiei de coronavirus, iar concluziile au fost cuprinse în cercetarea „Obiceiuri de consum telecom în timpul Covid19”.

Astfel, potrivit sondajului realizat în perioada 8-12 mai, a reieșit că 89% dintre respondenți caută întotdeauna un preț cât mai mic când vine vorba de alegerea serviciilor de telecomunicații. Mai mult, 82% dintre aceștia preferă să cumpere produse și servicii ale unor mărci de renume și 91% au indicat că vor încerca o nouă marca pe care nu au mai folosit-o, dacă există o oferta foarte atrăgătoare.

Cea mai importantă concluzie e, însă, firească:92% au declarat că ar dori să economisească mai mult la facturile de telecomunicații. Așa a apărut ideea serviciului TELEKONOMIE.

Ce e platforma TELEKONOMIE de la Telekom

Platforma TELEKONOMIE promite, pe scurt, că poți tăia din costuri, nu din beneficii. Astfel, operatorul vine cu oferte inteligente pentru produse și servicii de calitate, care răspund nevoilor de consum ale românilor. Telekom susține că persoanele care își portează numerele în rețeaua mobilă Telekom pot beneficia de abonamentul Mobil 6, cu internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti 3 euro/luna (aproximativ 15 lei/luna), TVA inclus.

După cele 12 luni, costul va fi de 6 euro/luna (aproximativ 30 lei/luna), TVA inclus.

Mai mult, cei care se vor porta în rețeaua mobilă Telekom vor putea opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate, fără dobânda și fără avans. Cei care aleg un telefon Samsung Galaxy A20e împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 8 euro/luna (aproximativ 40 lei/luna), TVA inclus, în primele 12 luni de la portare: 3 euro/luna pentru serviciile de telefonie mobilă și 5 euro/luna rată pentru telefon.

Cei care vor alege telefonul Huawei P40 Lite E împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 9 euro/luna (circa 45 lei/luna), TVA inclus, în primele 12 luni de la portare: 3 euro/luna pentru abonament și 6 euro/luna pentru telefonul achiziționat. De precizat că ofertele sunt disponibile în perioada 3 iunie – 31 iulie 2020, în cazul contractelor încheiate pe o perioada de 24 de luni, și sunt adresate persoanelor fizice care își portează un număr în rețeaua mobilă a companiei și care au un serviciu fix de la Telekom România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI