Lidl își schimbă programul din 30 martie: între ce ore îți poți face cumpărăturile

Lidl își schimbă programul din 30 martie: între ce ore îți poți face cumpărăturile

Lidl a anunțat că, în această perioadă, magazinele sale trec pe un program special de funcționare. Totodată, e bine de știut că persoanele în vârstă au prioritate între 11 și 13, în fiecare zi.

Lanțul de magazine a anunțat că a luat decizia de-a modifica programul în acord cu măsurile impuse de autorități și din grijă pentru angajații săi. În București, magazinele se vor închide la ora 21 în fiecare zi de luni până sâmbătă. Duminică, programul special presupune deschidere la 9 și închidere la 18. Acesta este marcat pentru fiecare magazin în parte într-un document publicat de Lidl pe site.

Pe 26 martie, Lidl a anunțat că, din solidaritate și intenția de a-i proteja pe cei care au mai mare nevoie, a schimbat intervalul orar rezervat persoanelor din categoriile vulnerabile. Astfel, între 11 și 13, aceștia au prioritate. Ceilalți clienți ar trebui să se orienteze către alte intervale orare.

Înainte de Lidl a anunțat și Mega Image modificări

Mega Image a anunțat pe 24 martie un nou program de funcționare. Magazinele sale sunt deschise între 8 și 21. Totodată, magazinele care funcționau non-stop nu mai activează după vechiul program. Modificările de program vin și pe fondul interdicției de-a mai ieși din casă după ora 22. Astfel, oamenii ar trebui să aibă suficient timp să ajungă acasă.

În cazul în care ai nevoie să ieși din casă în aceste zile, că te duci la Lidl, Mega Image sau în interes de serviciu, îți trebuie declarația pe răspundere proprie sau adeverință de la angajator.

Poți completa și descărca declarația în format PDF din următoarele surse oficiale: declarația pe propria răspundere de aici și cel pentru adeverința de la angajator de aici.

Autoritățile menționează că declarația de care ai nevoie atunci când ieși din casă poate fi redactată și de mână, însă trebuie să fii atent ca aceasta să conțină toate elementele care se regăsesc în modelul oferit de Guvern.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: