Legătura nebănuită dintre Doctor Strange și Iron Man: ce nu ai văzut în Avengers Infinity War

Legătura nebănuită dintre Doctor Strange și Iron Man: ce nu ai văzut în Avengers Infinity War

În cazul unor producții precum Avengers, se filmează o serie stufoasă de scene care nu ajung în cinematografe. Unele sunt incluse în ediții ulterioare ale filmului, dar este improbabil să-l vedem vreodată pe Doctor Strange în costumul lui Iron Man.

Ultimele două filme din seria Avengers sunt unele dintre cele mai profitabile producții care au ajuns vreodată în cinematografe, reușind să încânte atât un public numeros, cât și o mare parte dintre critici. Percepția generală este că sunt niște filme destul de bune.

Chiar și în aceste condiții, există multe lucruri care ar fi putut să meargă altfel în Avengers Infinity War. Unele dintre ele au fost și filmate. Actorul și producătorul Kevin Smith, un entuziast al filmelor cu super eroi, a spus că a văzut o astfel de scenă care nu a mai fost inclusă în versiunea filmului care a ajuns în cinematografe.

Din câte se pare, a fost filmată o secvență în care personajul Doctor Strange, interpretat de Benedict Cumberbatch, a ajuns să poarte costumul lui Iron Man. În contextul în care filmul este disponibil pe Netflix și va ajunge în curând pe Disney+, multi fani al universului Marvel se uită a doua sau a treia oară la Infinity War. Faptul că există undeva o versiune cu Doctor Strange în costum de Iron Man nu-i va încânta pe mulți, având în vedere că nu pot viziona acea iterație. În plus, este greu de suspectat contextul în care s-ar fi putut întâmpla asta.

Schimbarea costumelor între cele două personaje a fost vehiculată de mult și inclusă în imagini de tip concept artwork pentru Infinity War. Chiar dacă o astfel de secvență nu este inclusă în versiunea finală a filmului, Smith a detaliat-o într-un podcast care, între timp, a fost șters de pe YouTube de la această adresă. În privința veridicității sursei pentru această informație, imaginea cu Strange în costum de Iron Man i-a fost arătată lui Smith de către scenariștii filmului, Christopher Markus și Stephen McFeely.

Avengers-Infinity-War-Doctor-Str

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: