La ce servicii să apelezi în România ca să nu-ți cari cumpărăturile prin zăpadă

La ce servicii să apelezi în România ca să nu-ți cari cumpărăturile prin zăpadă

Da, e vreme urâtă afară, trotuarele sunt pline de zăpadă, așa că sigur n-ai chef să tragi de plase de cumpărături prin zăpadă. Din fericire, există soluții la îndemână.

Piața de servicii de livrare a explodat puternic în ultimii ani. Mai toate magazinele care se respectă oferă servicii de livrare la domiciliu. Fie au livratori proprii, fie apelează la terți pentru a-ți trimite cumpărăturile direct la ușă. Există platforme care au apărut fix pentru așa ceva.

E o perioadă în care vremea e extrem de urâtă. În București, de exemplu, a căzut prima ninsoare serioasă din această iarnă și parcă nu prea ai chef să mergi cu plasele de cumpărături prin zăpadă. Există, cum spuneam, servicii la care să apelezi.

Și să primești cumpărăturile direct la ușă. Crede-mă, e mult mai comod. Și nu e atât de scump pe cât ai crede. Dacă ar fi să te deplasezi cu mașina către un supermarket din zona ta, s-ar putea ca benzina să te coste tot cam atât.

Servicii la care să apelezi când n-ai chef de cumpărături

Glovo e un serviciu care se recomandă mai rapid decât celelalte. Și, pe lângă livrarea de mâncare și băuturi de la restaurante și pub-uri, îți aduce acasă și cumpărături de la Kaufland. Așadar, dacă ai mai multe de comandat „pentru casă” ai de unde alege. De la produse pentru copii până la mâncare de animale.

Anul trecut, Glovo și-a extins programul de livrări și-n weekend pentru București. Taxele de livrare sunt cuprinse între 9,99 și 19,99 lei. 

Bringo este o altă platformă care face cumpărăturile în locul tău. Îți descarci aplicația, iar serviciul îți pune la dispoziție mai multe magazine de unde poți comanda. După ce-ți alegi cumpărăturile, ai ocazia să urmărești traseul livratorului, care merge în magazinul ales de tine pentru a-ți cumpăra tot ce dorești. Taxa de livrare îți va fi afișată înainte de plasare comenzii.

Ar trebui să mai știi că și cei de la Carrefour au propriul serviciu de livrare. Intri în supermarketul lor online, alegi ce vrei, iar comanda ți se aduce la ușă. Dacă ai noroc, poți prinde livrarea gratuită, așa cum s-a întâmplat azi, 6 februarie.

Mega Image vine chiar cu o ofertă și mai generoasă. Ai livrare gratuită la comenzi care depășesc 250 de lei. Trebuie doar să intri pe site-ul lor – AICI și să te înregistrezi cu nume, adresă și tot ce mai trebuie.

Și Cora oferă servicii de livrare de cumpărături acasă. Site-ul te atenționează, însă, că prețurile afișate acolo sunt valabile doar pentru comenzi online, iar serviciul e disponibil doar în București, Ilfov, Cluj, Constanța, Bacău și Ploiești.

În fine, dacă te-ai obișnuit să-ți comanzi diverse produse de pe eMag, atunci trebuie să știi că ai la dispoziție și varianta lor de supermarket. O găsești AICI, în parteneriat cu Kaufland.

Ar mai trebui să ții cont că, la unele servicii, nu poți plăti cu cardul la livrare. Verifică înainte condițiile, ca să fii sigur că n-ai nicio surpriză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: