Pe ce și-a „spart” banii autorul hitului Jerusalema, care a înnebunit planeta și pe care a dansat și Firea

Pe ce și-a spart banii autorul hitului Jerusalema, care a înnebunit planeta și pe care a dansat și Firea

„Jerusalema” e hitul care a înnebunit planeta și ai văzut-o dansând pe el inclusiv pe Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei. Așa că e de înțeles că autorul s-a umplut de bani peste noapte. Poate ești curios și pe ce a cheltuit acești bani și, după ce vei afla, nu te grăbi să-l judeci prea tare.

Hitul „Jerusalema” are, la momentul în care scriu acest articol, undeva la peste 153 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa e compusă de Master KG, iar vocea pe care o auzi aparține artistei Nomcebo. Master KG, un producător necunoscut până acum din Africa de Sud, a dat, așadar, lovitura peste noapte.

Și poate ești și curios și pe ce și-a cheltuit averea adunată dintr-un singur hit. Ei bine, răspunsul vine chiar de la el. Iată:

 

View this post on Instagram

 

Ferrari Way

A post shared by MasterKG (@masterkgsa) on

Autorul hitului Jerusalema și-a spart banii pe un Ferrari, dar poate așa ai face și tu

Master KG a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de un model Ferrari de ultimă generație, de culoare roșie. Ulterior, a revenit și cu un filmuleț în care testează bolidul. Postarea amintește și de faptul că „Jerusalema” a sărit de 150 de milioane de vizualizări.

 

View this post on Instagram

 

Mood #JERUSALEMA 150 Million Views

A post shared by MasterKG (@masterkgsa) on

Jerusalema e piesa de care nu ai cum să scapi. E peste tot la radio, a intrat rapid în topurile din Marea Britanie și SUA și chiar Cristiano Ronaldo s-a arătat un fan al piesei. La noi, în România, piesa a prins la fel de tare.

Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei, a dansat alături de soțul ei pe această piesă, iar salariații ADP din Sectorul 4 al Capitalei au pus-o de un flashmob într-o parcare uriașă.

Dar hype-ul în jurul piesei nu se oprește aici. Pentru că și pompierii din Timiș au făcut același lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: