Google tocmai a lansat așa ceva în România și poți profita de opțiune

Google tocmai a lansat așa ceva în România și poți profita de opțiune

Google lansează în România un nou serviciu sub formă de abonament, care oferă utilizatorilor acces total la sute de aplicații și jocuri fără reclame, achiziții în aplicație sau plăți directe.

Pachetul Google Play Pass cuprinde conținut de calitate și revizuit, de la jocuri clasice (ex: Sonic the Hedgehog) și jocuri “indie” premiate, până la aplicații utile (ex:Photo Studio Pro).

De asemenea, în pachetul Google Play Pass se vor regăsi și jocuri de la dezvoltatori români: Candy Fashion Dress Up & Makeup Game (Promedia Studio), Door Kickers (KillHouse Games) și Magium – D&D Inspired Text Adventure RPG (Magium Games).

În fiecare lună, noi aplicații și jocuri vor fi adăugate în pachetul Play Pass.

Abonații vor găsi jocurile și aplicațiile din Play Pass în tabul dedicat, cu același nume, însă vor fi disponibile și în clasicul Play Store, marcate cu eticheta “Play Pass”. Toate aplicațiile și jocurile marcate cu acest timbru vor fi disponibile complet cu noul abonament Play Pass.

Când va fi disponibil Google Play Pass și la ce preț?

Play Pass ajunge la utilizatorii din România săptămâna aceasta, la prețul de 24,99 lei / lună sau 149 lei / an.

Google oferă și o variantă de testare, în care prima lună de utilizare va fi gratuită.

Ca să poți accesa noul serviciu, trebuie să folosești aplicația actuală de stocare aplicații de la Google, Play Store, de pe dispozitivele Android. Opțiunea Play Pass poate fi găsită în meniul stânga sus al aplicației, iar acolo vei putea găsi indicațiile necesare pentru abonare.

Google vine și cu o ofertă pentru un abonament de familie, care poate fi accesat de până la 5 membri, înscriși în Google Family.

Fiecare membru al familiei poate accesa Play Pass individual, astfel încât experiența sa să nu interfereze cu a celorlalți.

Play Pass cuprinde și o colecție selectată de aplicații și jocuri dedicate copiilor, de la Toca Boca la Learny Land.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: