Moment de senzație chiar în Franța: Dacia, în atenția tuturor. Așa ceva era imposibil în timpul lui Ceaușescu

Moment de senzație chiar în Franța: Dacia, în atenția tuturor. Așa ceva era imposibil în timpul lui Ceaușescu

Noile modele de la Dacia s-ar putea vinde ca pâinea caldă, dacă producătorul autohton vine cu o strategie bună de marketing și cu prețuri accesibile. Francezii s-au declarat deja înnebuniți după Sandero și Sandero Stepway.

Dacia a venit, la începutul lunii, cu primele imagini ale noilor modele pe care le pregătește pentru lansare: Logan 3, Sandero 3 și Sandero Stepway. Și părerile din piață sunt deja extrem de bune. Detaliile legate de preț și dotările de interior sunt așteptate la sfârșitul lunii, dar pozele sunt extrem de promițătoare.

De altfel, francezii care au participa la un studiu au declarat că noul Sandero arată mult mai bine decât ce a pus compania-mamă Renault pe modelul Clio, scrie profit.ro.

Francezii, înnebuniți după noua Dacia Sandero

Primele fotografii cu noile generații Dacia Sandero și Sandero Stepway au apărut la începutul lunii, pe 7 septembrie mai exact. Iar francezii s-au declarat încântați de-a dreptul.

Într-un sondaj realizat online, 65% dintre francezii care au participat au declarat că noul model Sandero e mai frumos decât noul Clio. Dincolo de design, s-ar putea și ca dotările să fie apropiate, din moment ce noua Sandero va fi construită fix după standardele Clio.

Jurnaliștii de la publicația franceză Turbo cred că, raportat la ce se știe până acum, noul model Sandero ar putea avea un succes enorm. Mai ales dacă producătorul român ține prețurile apropiate de vechile generații.

„Noua Dacia Sandero face eforturi mari în privința stilului. Este pe punctul de a depăși verișoara de la Renault la capitolul vârf de gamă?”

Dacia a anunțat că, pe 29 septembrie, va veni cu detalii legate de preț, interior și alte dotări care se vor regăsi pe cele trei modele – Logan 3, Sandero 3 și Sandero Stepway. Pentru moment, se speculează că noile modele Sandero și Sandero Stepway ar urma să preia motoarele disponibile în acest moment pe Renault Clio, cu excepția unităților de top (1.33 litri benzină de 130 CP și 1.5 litri diesel de 115 CP).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: