FOTO Noua Dacia a scăpat pe străzi: rămâi mut când vezi cum arată în realitate

FOTO Noua Dacia a scăpat pe străzi: rămâi mut când vezi cum arată în realitate

Dacia a prezentat anul acesta trei noi modele de Logan, Sandero și Sandero Stepway. Unul dintre ele tocmai a fost surprins pe stradă și arată extrem de bine. Poate chiar mai bine decât în poze.

Dacia a prezentat în această toamnă cele trei noi modele de Logan, Sandero și Stepway pe care vrea să le scoată pe piață în 2021. N-a venit, încă, să prezinte detalii legate de preț, dar e clar că noile modele arată mult mai bine. Se adaptează vremurilor din punct de vedere al design-ului și asta se poate observa cu ochiul liber.

Numai că pozele sunt una, iar realitatea e alta.

Ei bine, aceste poze cu noul Sandero Stepway surprins într-o benzinărie nu confirmă asta.

Cum arată noua Dacia Sandero Stepway în realitate

Dacia Sandero Stepway strazi Romania poze (2)

Dacia Sandero Stepway strazi Romania poze (1)

Noua Dacia Sandero Stepway a fost surprinsă într-o benzinărie.  Din poze pare varianta de top cu faruri și stopuri LED.

În cazul lui Sandero și Sandero Stepway, pentru partea din spate, designerii au pregătit spoilere noi, dar și aripi evazate ale căror linii sunt unite cu stopurile și se continuă pe hayon. Noul Sandero pare robust, poți observa că parbrizul e mai înclinat, iar pavilionul e înclinat ușor spre spate. Garda la sol nu s-a modificat, dar totuși, modelul pare un pic mai bine înfipt, mai așezat pe șosea.

Pe de altă parte, Sandero Stepway e clar mai înalt, garda la sol a fost ridicată și pare perfect pentru evadare în natură. Noul Sandero Stepway beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului.

Cât despre motorizare, noile modele Sandero și Sandero Stepway ar urma să preia motoarele disponibile în acest moment pe Renault Clio, cu excepția unităților de top (1.33 litri benzină de 130 CP și 1.5 litri diesel de 115 CP).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: