FOTO Cum arată animalele sălbatice de care ți-e frică în cele mai amuzante posturi

FOTO Cum arată animalele sălbatice de care ți-e frică în cele mai amuzante posturi

Premiile Comedy Wildlife Photography Awards, o competiție care are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la conservare printr-o asociere amuzantă și pozitivă cu animalele, și-au anunțat finaliștii. Și își merită cu siguranță titlul.

Au fost anunțați finaliștii Comedy Wildlife Photography Awards 2020, care prezintă unele dintre cele mai bune și mai ridicole instantanee ale naturii pe care le veți vedea anul acesta. Veți ști când le veți vedea cât de multă nevoie aveați de puțin divertisment din natură.

Competiția, aflată acum la al șaselea an, a fost cofondată de Paul Joynson-Hicks și Tom Sullam, doi fotografi din Marea Britanie cu pasiune pentru viața sălbatică. Ei spun că acesta este cel mai bun an de până acum, atât în ​​ceea ce privește calitatea, cât și cantitatea de înregistrări, și suntem tentați să fim de acord.

În plus față de a oferi o ușurare față de viața stresantă de zi cu zi, competiția își propune să evidențieze un mesaj extrem de important al conservării faunei sălbatice și o face într-un mod captivant și pozitiv, colaborând cu partenerul de concurență The Born Free Foundation.

Printre finaliștii din acest an, puteți vedea o pereche de maimuțe într-o situație complet NSFW, o broască țestoasă cu atitudine, un pinguin cu stomacul supărat, un pește care pare să zâmbească, un urs care face cu mâna la cameră și o serie întreagă de creaturi amuzante.

Juriul, format inclusiv dintr-un număr de fotografi de natură, comedianți și experți în viață sălbatică, va trece prin întreaga colecție de 44 de imagini cu sarcina dificilă de a găsi un câștigător.

Eric Fisher
Foto: Eric Fisher

Fotografiile au fost trimise din întreaga lume cu un sortiment încântător de animale capturate în diferite situații comice.

Mark FitzPatrick
Foto: Mark FitzPatrick

Topul câștigătorilor pe categorii, dar și câștigătorul global vor fi anunțate pe 22 octombrie într-o ceremonie virtuală de decernare a premiilor.

Imaginea de top va câștiga un safari incredibil de o săptămână cu Alex Walker Serian în Masai Mara, Kenya, precum și un trofeu unic realizat manual de la Art Garage din Dar es Salaam, Tanzania.

Între timp, aici puteți vedea câțiva dintre finaliștii care ne-au înveselit ziua:

Christina Holfelder
Foto: Christina Holfelder
Sally Lloyd Jones
Foto: Sally Lloyd Jones
Arthur Telle Thiemann
Foto: Arthur Telle Thiemann
Petr Sochman
Foto: Petr Sochman
Marcus Westberg
Foto: Marcus Westberg

Pentru și mai mult amuzament, puteți vedea întreaga colecție aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: