Probleme masive cu serviciile Google: Gmail, Drive și nu numai sunt afectate

Probleme masive cu serviciile Google: Gmail, Drive și nu numai sunt afectate

Ți s-a întâmplat să nu poți trimite ceva pe Gmail? Nu ești singurul afectat. Din această dimineață, tot mai mulți utilizatori au raportat probleme de funcționare a mai multor servicii Google.

Cel mai afectat dintre servicii a fost Gmail. Pagina de status a Google Apps a fost actualizată pentru a confirma că a primit plângerile referitoare la erorile Gmail și Google Drive. Pe Twitter raportările din ultima oră ajung la mii de plângeri legate de problema Google.

Eroare la atașarea fișierelor pe Gmail

gmail google probleme
Situația sistemelor Google la 13.20 pe 20 august

În timp ce poți foarte bine să trimiți mail-uri încă, dacă încerci să atașezi un fișier, procesul de încărcare va afișa o evoluție lentă, până la apariția mesajului “eroare” și sugestiei de verificare a conexiunii la internet.

Pe de altă parte, unii utilizatori nu pot utiliza deloc serviciul Gmail și nu pot trimite mail-uri. Pe pagina de status a Google, se menționează că încă investighează această chestiune. Pagina a fost actualizată și indică raportări și pentru erori ale Google Meet, Google Voice și Google Docs.

Google:

20/8/20, 1:29 (ET) Investigăm raportările legate de problemele cu Gmail. Vom furniza mai multe informații în scurt timp.

20/8/20, 2:07(ET) Vom continua să investigăm această problemă. Vom furniza o actualizare până la 8/20/20, 4:00, încercând să oferim detalii în legătură cu perioada când ne așteptăm să rezolvăm problema.

Alți utilizatori au raportat probleme și în cazul încărcării de conținut pe YouTube.

Iar dacă lucrezi de acasă și această veste îți încurcă munca, este posibil să nu vrei să auzi că și Slack are anumite erori în momentul de față. Problemele întâmpinate de utilizatorii acestei platforme se referă la erori de încărcare a mesajelor primite,  iar alții au raportat probleme de conectare pe platformă de pe dispozitivele Android.

Citește și:
Etichete: