E deja la Digi | RCS-RDS și costă mai puțin de 10 lei. Românii loviți de criză pot profita

E deja la Digi | RCS-RDS și costă mai puțin de 10 lei. Românii loviți de criză pot profita

Pe fondul crizei medicale care va duce într-o criză economică, e bine să știi ce oferă Digi | RCS-RDS. Dacă ai nevoie de telefon și de acces la internet pe telefon, atunci nu trebuie să plătești foarte mult.

Recent, Digi | RCS-RDS a anunțat că, prin rețeaua mobilă, a devenit al doilea operator din România pe baza abonamentelor (postpaid). E o reușită importantă în lupta cu Orange, Vodafone și Telekom. Spre comparație, cei mai mari doi operatori au comunicat numărul total de abonați, dar n-au zis câți sunt pe abonamente. Astfel, Orange are 10,49 milioane de clienți (fără împărțire între prepaid și postpaid), iar Vodafone a anunțat 11 milioane de clienți (fără împărțire între prepaid și postpaid).

Ce nu știu mare parte dintre abonații Digi | RCS-RDS e că operatorul are și-o ofertă foarte bună la abonamente, de unde și adopția rapidă.

Cele mai ieftine abonamente Digi | RCS-RDS

Spre deosebire de concurență, Digi | RCS-RDS are cel mai ieftin abonament la 2 euro. Primul se numește Optim 2, care-ți permite să cumperi și smartphone în rate fără dobândă. Acest abonament îți asigură minute nelimitate în rețeaua operatorului, 200 de minute naționale și internaționale și internet nelimitat în rețeaua 4G. Dar nelimitat e cu o mențiune: ai 5 GB în rețeaua 3G la cea mai bună viteză și 30 GB în rețeaua 4G. Apoi, viteza scade.

De cealaltă parte, la același preț, este abonamentul Avantaj 2. Tot la 2 euro (adică mai puțin de 10 lei), și aceleași condiții ca mai sus. Ce ai în plus, față de cel de mai sus, e că sunt incluse 100 de mesaje în rețeaua Digi | RCS-RDS. Ofertele pentru ambele tipuri de abonament le ai pe site.

Ce ar mai trebui să știi e că dacă alegi oricare dintre opțiuni poți avea mai mult internet. Trebuie să adaugi extraopțiunea Date Extra 30 GB și beneficiezi lunar de încă 30 GB în 4G, din care 10 GB în 3G cu doar 2,38 euro lunar.

Pe fondul discuției despre educație la distanță și muncă la distanță, dar și pe fondul crizei, e bine să limitezi costurile și să rămâi conectat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: