Digi | RCS-RDS oferă asta gratuit, dar clienții nu știu. Opțiunea e mai tare decât ce dă Google sau alții

Digi | RCS-RDS oferă asta gratuit, dar clienții nu știu. Opțiunea e mai tare decât ce dă Google sau alții

Digi | RCS-RDS și-a diversificat de-a lungul timpului oferta de produse oferite clienților. Și unele dintre ele sunt date gratuit, chiar dacă mulți nu știu asta. Dacă ai internet de la operator, atunci clar trebuie să știi asta.

Când îți faci abonament pentru internet fix de la RCS-RDS, ai de ales între Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000. Dacă faci upgrade de la unul mai lent, aceleași opțiuni sunt. Și aici intervine oferta de la Digi | RCS-RDS.

În funcție de abonament, ai gratuit spațiu de stocare în cloud, în Digi Storage. Cel mai probabil n-ai apelat la această opțiune până acum, dar ar trebui. E chiar mai bine decât la Google, Microsoft sau Amazon, că ai mai mult spațiu decât oferă, gratuit, aceste companii. Și totul e conectat cu contul tău.

Cum profiți de opțiunea asta de la Digi | RCS-RDS

Dacă ai abonament Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000 de la Digi | RCS-RDS, ai acces la 20 GB, respectiv 50 GB de spațiu gratuit în Digi Storage. Ai acces de oriunde la fișierele tale, fie că sunt poze și videouri, fie că sunt documente.

Vestea și mai bună e că 5 TB de stocare, adică cel mai mare spațiu, costă doar 120 de lei. Companiile mai sus menționate percep mai mulți bani. Totodată, ai aplicații pe Android, iPhone și Windows ca să îți verifici fișierele și să le stochezi rapid. Dar și dacă ai doar Fiberlink 300 sau Fiberlink 100, 50 GB te costă doar 3 lei pe lună.

Serviciul e disponibil pe web, dar și pe telefoane sau tablete. Compania promite că, prin Digi Storage, îți extinzi gratuit spațiul prin adăugarea conturilor existente de Dropbox, OneDrive, Google Drive sau Amazon Cloud Drive.

Aplicația e disponibilă pe AndroidiOS și chiar Windows. E de preferat să folosești o aplicație, deoarece pe telefon e mai rapidă decât interfața web. De asemenea, pe PC, poți administra mai ușor documentele stocate în soluția de cloud de la Digi | RCS-RDS. Ai toate detaliile pe site aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: