Digi | RCS-RDS dă gratis așa ceva și prea puțini clienți știu: cum profiți de unul dintre cele mai utile servicii

Digi | RCS-RDS dă gratis așa ceva și prea puțini clienți știu: cum profiți de unul dintre cele mai utile servicii

În ciuda popularității mari de care se bucură Digi | RCS-RDS, sunt clienți care încă nu folosesc una dintre cele mai utile opțiuni pe care operatorul o pune la dispoziție. Vestea și mai bună? E gratuită.

Probabil că ești familiarizat cu Digi | RCS-RDS prin serviciile de internet, telefonie sau cablu. Când vine vorba de internet fix, ai Fiberlink 300, 500 și 1000. Cea din urmă e cea mai importantă, deoarece îți aduce cele mai mari viteze de download și upload la un preț de doar 40 de lei pe lună.

Dacă ai Fiberlink 1000, Digi | RCS-RDS îți pune la dispoziție, gratuit, un serviciu aparte: Digi Storage. E un serviciu de stocare în cloud de la operator. Pentru acest abonament, ai 50 GB stocare fără să plătești niciun leu.

Spațiul maxim e de 5 TB pentru care plătești 120 de lei pe lună. Prețul pentru cantitatea asta e același pentru orice tip de abonament. Dar dacă n-ai Fiberlink 1000, cei 50 GB te costă doar 3 lei pe lună. E prea puțin ca să nu profiți. Și am calculat, în comparație cu servicii din afară.

Cât plătești pe serviciul Digi | RCS-RDS față de alte concurenților din afară?

Odată ce ți-ai configurat contul, ai acces de oriunde la fișierele tale, fie că sunt poze și videouri, fie că sunt documente. Ai aplicații atât pentru Android și iOS, cât și pentru Windows. Practic, ca la oricare alt serviciu similar.

Ca să-ți faci o idee de cost între Digi | RCS-RDS și alte servicii, la Google plătești pentru aceeași cantitate de spațiu circa 3,5 lei pe lună. La Apple plătești aprox. 4,2 lei, iar la Microsoft tot cam atât (vinde pachet de 100 GB pe lună cu 1,99 dolari).

Legat de acei 5 TB, dacă vrei așa ceva de la Apple costul e de 2 TB cu 45 de lei pe lună, iar Google are un pachet de 10 TB cu 500 de lei (astfel, 5 TB ar fi aproximativ 250 de lei). Microsoft nu oferă atât de mult spațiu per utilizator, ci doar pe cont business.

Citește și:
Etichete: