VIDEO Dacia senzație pentru care ți-ai vinde BMW-ul din parcare: de ce nu o s-o ai niciodată

VIDEO Dacia senzație pentru care ți-ai vinde BMW-ul din parcare: de ce nu o s-o ai niciodată

Când spui Dacia te gândești la modele accesibile ca preț, absolut decente și cu care-ți faci treaba. Dar ce ai zice de un model de lux, cu piele în interior și care ar putea rivaliza cu BMW, Mercedes sau Audi? Hai să vezi un astfel de model.

Dacia a început toamna cu un anunț așteptat de mulți: trei modele noi din gama Logan, Sandero și Stepway. Nu știm cât costă, dar știm că arată surprinzător de bine.  E bine, pasionații de mașini s-au dus mai departe și au venit cu concepte futuriste.

Puțin probabil ca aceastea să iasă vreodată pe poarta uzinei din Mioveni. Dar ele există pe internet și te poți bucura de ele.

Așa este și Dacia Luxos – un concept imaginat de un artist din Maroc, unde Dacia deține o fabrică. E un model futurist care poate rivaliza cu mărci premium precum BMW, Mercedes sau Audi. Pare a fi un Logan MCV Stepway, dar cu un interior luxos.

Dacia Luxos, mașina pentru care ți-ai vinde BMW-ul

Dacia Luxos e conceptul imaginat de un artist din Maroc, care și-a urcat modelul imaginat pe YouTube. A gândit pentru el faruri LED, protecții din plastic pe aripi și accente cromate plus o gardă la sol considerabilă. Ca să arate mare, ca un SUV adevărat.

Surprize apar și la interior. Volanul, bordul și scaunele sunt îmbrăcate într-o combinație de piele alb-roșie. În consola centrală apare display-ul cu dispunere verticală de la Renault Koleos. Acesta este însoțit de butoanele care controlează sistemul multimedia și sistemul de climatizare. Tot de la Koleos este preluat și selectorul transmisiei automate.

Ce să mai – lux pe patru roți.

E lesne de înțeles de ce un astfel de model nu o să iasă deocamdată pe poarta uzinei de la Mioveni. Constructorul autohton s-a marketat drept un producător accesibil, cu prețuri mai mult decât decente și cu tehnologii cât de cât adaptate.

Nu visa, așadar, la un model precum cel din videoul de mai sus.

Citește și: