Dacia Logan de senzație care ar băga în faliment Mercedes și BMW. Ce mașină ar ieși din ideea unui tânăr?

Dacia Logan de senzație care ar băga în faliment Mercedes și BMW. Ce mașină ar ieși din ideea unui tânăr?

Dacia are nevoie de câteva modele noi, care să aducă o reîmprospătare a gamei de acum. Deși producătorul lucrează deja la mașini noi, din ce am aflat până acum nu au un design senzațional. Dar această idee ar merita aplicată.

Dacia de mai jos a fost gândită de un designer francez, pornind de la modelul care există deja pe piață. El a vrut să-i adauge câteva elemente care să facă din acest automobil unul mai premium, ceva mai potrivit direcțiilor de proiectare din prezent.

Astfel, dacă ideea lui ar fi aplicată, ai vedea o Dacia Logan potrivită pentru cei care vor mașini bune, ieftine, dar care arată și respectabil.

Laurent Schmidt și-a publicat creația pe Facebook. El a modificat, înainte de toate, exteriorul modelului Logan pentru a-l face cât mai atractiv posibil. A pus blocuri optice LED, grilă nouă pentru radiator, dar și o bară de protecție mai interesantă în față.

Totodată, el a schimbat și forma uşii portbagajului. A integrat în aceasta o bandă LED conectată la sistemul de frânare. În plus, bara de protecţie a fost schimbată şi are integrate două terminaţii ale eşapamentului în loc de unul singur.

Cum ar putea arăta Dacia Logan în viitor

Dacia Logan model baza
Modelul de bază de la care a pornit Laurent Schmidt
Dacia Logan interior model de baza
Interiorul modelului de bază de la care a pornit Laurent Schmidt

Dacia Logan în viziunea lui Schmidt a primit și jante noi, dar și-o gardă la sol mai mică. La interior, ei bine, lucrurile se schimbă semnificativ.

Dacia Logan premium

Dacia Logan premium

Dacia Logan premium

Odată cu designul lui Schmidt, Logan devine o mașină care mizează pe infotainment. Panoul de bord a primit un ecran suficient de mare cât să ai acces la tot felul de opțiuni și aplicații. Deocamdată, doar Dacia Duster are un sistem digital cât de cât onorabil.

Ecranul multimedia e poziţionat vertial, iar sistemul audio ar trebui să fie îmbunătățit. El a lucrat doar la design. Poți remarca însă că sunt elemente preluate pe acest Logan de la Mercedes. Ceea ce n-ar fi o idee proastă pentru Dacia.

Etichete: