Dacia care a rupt gura târgului în Europa: mașina la volanul căreia se visează toți șoferii

Dacia care a rupt gura târgului în Europa: mașina la volanul căreia se visează toți șoferii

Britanicii au înnebunit total când au văzut acest model produs de Dacia și au spus că-l vor imediat. Toți s-au arătat extrem de impresionați.

Dacia continuă să facă furori în Europa chiar și-n vremuri de criză. A decis recent să prezinte trei noi modele ale generațiilor Logan, Sandero și Sandero Stepway, dar nu s-a oprit aici. A venit și cu un nou model, un Duster pick-up.

E, de fapt, o reinterpretare a celebrului SUV de la Dacia, gândit într-o versiune pentru cei care au treburi de făcut și trebuie să mute diverse lucruri dintr-o parte în alta. Așa a apărut Duster pick-up, un model-papuc, dacă vrei.

Britanicii, înnebuniți după modelul Dacia Duster pick-up

Noul model prezentat de Dacia i-a înnebunit pe britanici și a atras atenția și jurnaliștilor de la Top Gear, care s-au arătat fascinați.

„Avem nevoie urgentă de acest Dacia Duster pick-up. România are un adorabil mic Duster cu două locuri. Marea Britanie are nevoie de el acum.”, au spus cei de la Top Gear.

Dacia Duster Pick-up (1)

Dacia Duster Pick-up (2)

Jurnaliștii au lăudat ideea constructorului de la Mioveni.

„Ei bine, aceasta este o veste extrem de bună. Acesta este un mic Dacia Duster pick-up și din senin nu ne putem gândi la ceva ce ne dorim mai mult! Da, viața nu este doar supercar-uri de 552 de km/h și EV-uri de 1.000 CP. Uneori ai nevoie doar de o mașină onestă pentru a căra lucruri, fără mare agitație”, a mai scris Top Gear.

Noul model Duster Pick-up a fost lansat recent de Dacia și vine în varianta cu motor diesel de 115 cai putere. Modelul are o sarcină utilă de 500 de kilograme, iar prețul său este de 22.546 de euro. Asta înseamnă, între altele, că poți căra cu el de la mobilă la diverse alte corpuri mari.

Bena acestui model are o lungime de 1.65 metri, iar volumul este de 1.000 de litri. Cei de la Top Gear au insistat că-l vor în UK imediat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: