30 mai 2020 | 11:11

Cum știi dacă cineva te urmărește pe Instagram: nu este atât de simplu pe cât ar trebui

ACTUALITATE
Cum știi dacă cineva te urmărește pe Instagram: nu este atât de simplu pe cât ar trebui

Dacă ești utilizator de Instagram cu experiență, poate te-ai întrebat cum poți vedea rapid dacă o persoană te urmărește. Mecanismul implică doar câteva tapuri și o căutare, din aplicația de mobil.

După Facebook, Instagram este a doua cea mai populară rețea de socializare la nivel global, dar are mari șanse să depășească cea mai profitabilă platformă a aceluiași proprietar, Mark Zuckerberg. Din acest motiv, ar fi bine să-i cunoști majoritatea trucurilor.

În momentul în care vrei să vezi dacă o anumită persoană te urmărește pe Instagram, te poți confrunta cu doua posibilități. Dacă o persoană te urmărește, dar tu nu o urmărești, când te afli pe pagina sa de profil, în partea de sus a ecranului, vei vedea un buton albastru cu mesajul simplu Follow Back (Urmărește și tu).

În cazul în care tu urmărești o persoană, dar nu ești sigur că te urmărește în apoi, respectivul buton nu mai este la fel de util. În acel caz, pe pagina de profil a persoanei care te interesează, fă un tap în dreapta sus pe numărul de persoane pe care le urmărește (Following). Imediat, ar trebui să întâmpini o fereastră precum cea de mai jos cu câteva secțiuni: comuni, urmăritori, urmărește. Fiecare dintre acele secțiuni include liste cu o bară de căutare în partea de sus.

Fă un tap pe Urmărește și, în partea de sus a ecranului, dacă respectiva persoană te urmărește, ar trebui să-ți apară numele, ca în captura de ecran de mai jos realizată în aplicația Instagram pentru iPhone. Eventual, îți poți căuta numele zona de căutare.

Folosind același mecanism, poți vedea și dacă o persoană care te interesează urmărește activitatea unei anumite alte persoane. Este suficient să cunoști ID-ul de Instagram al respectivilor și, după doar câteva minute, dilema îți va fi soluționată. Tot la urmărește, poți vedea hashtag-urile urmărite de cineva, dacă ești în pană de inspirație.

urmaritori pe Instagram

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele