Cum plătești online factura la Vodafone, direct de acasă

Cum plătești online factura la Vodafone, direct de acasă

Factura la Vodafone poate fi plătită și online, direct pe site sau în aplicație, ca să eviți contactul cu alte persoane în această perioadă.

Pe timp de izolare, cel mai recomandat lucru este să nu ieși din casă decât în situații absolut necesare. Dacă plata de facturi ți se părea până acum o urgență pentru care erai nevoit să ieși din izolarea la domiciliu, trebuie să știi că nu este cazul. Dacă ești abonat la serviciile Vodafone, factura poate fi plătită și online, fără să fii nevoit să pleci de acasă.

În esență, există două modalități prin care poți face asta: una pe site-ul companiei și cealaltă prin aplicația pe care aceasta a pus-o la dispoziție utilizatorilor săi, pentru diverse, inclusiv plăți de facturi.

„Dacă te afli în țară îți recomandăm să amâni vizitele care nu sunt urgente în magazinele noastre și să folosești serviciile online”, spune compania.

Cum plătești online factura la Vodafone

În primul rând, poți face asta intrând direct pe site-ul companiei, la secțiunea Plată factură online. Aici va trebui să completezi un formular scurt, care va include numărul tău de telefon, adresa de mail și suma pe care trebuie să o plătești. Vei selecta Plătește acum, după care trebuie să introduci datele de pe cardul de unde compania îți va retrage banii.

De cealaltă parte, Vodafone are și o aplicație care, printre altele, îți permite și să-ți plătești factura online. Pe aplicația MyVodafone poți să verifici, descarci și plătești factura instant sau reîncarci atât cu cardul, cât și cu plata pe factură.

Pe termen lung, aplicația pare a fi opțiunea cea mai practică, pentru că ai acces și la alte lucruri. Printre altele, mai amintesc opțiunea Cost control, prin care verifici ușor cât internet, minute sau SMS-urile ți-au mai rămas. De asemenea, ai există și opțiunea Detaliere apeluri, prin care poți să verifici atât apelurile nefacturate, cât și cele facturate și poți identifica de unde ai un cost suplimentar, dacă este cazul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI