Cum îți plătești direct din telefon factura la Enel și nu numai: ce e Enel X Pay

Cum îți plătești direct din telefon factura la Enel și nu numai: ce e Enel X Pay

Enel caută soluții de digitalizare și caută să țină pasul cu alte companii care au făcut pași mari în această direcție. Așa a apărut ideea Enel X Pay, un serviciu bancar care sigur îți va părea util. Hai să vezi despre ce e vorba.

Enel a investit masiv în zona de digitalizare și a decis să facă un pas spre piața serviciilor financiare. Așa a apărut Enel X Pay, un serviciu bancar cu cont și card atașat – pe care-l folosești să-ți plătești factura, dar și pentru multe alte operațiuni. Serviciul e lansat printr-un parteneriat cu Mastercard, ceea ce înseamnă că poți face mai multe plăți și transferuri.

Totul e în timp real și se face direct prin intermediul unei aplicații.

Cum funcționează Enel X Pay

„Cu Enel X Pay extindem platforma de produse și oferte, pentru a încorpora zona serviciilor financiare. Enel X Pay este un instrument digital menit să asiste clienții în gestionarea cu ușurință a operațiunilor financiare, bazându-se pe un partener inovator și de încredere precum Enel X”, spune Francesco Venturini, CEO Enel X.

Pe scurt, Enel X Pay este un cont digital autohton, care implică un card și un cod IBAN italian, și-ți permite să faci mai multe tipuri de tranzacții: de la plata facturilor, a taxelor și a impozitelor către administrațiile publice înscrise în circuitul pagoPA din Italia, până la transferurile SEPA, de la transferurile P2P fără costuri suplimentare, la donații către organizații precum Salvați Copiii, Food for Soul și Medici Fără Frontiere.

Cu Enel X Pay, poți plăti pentru încărcarea mașinilor electrice în infrastructurile din circuitul Hubject, un proiect de e-mobilitate, care aduce la aceeași masă companii precum BMW, Bosch, EnBW, Enel X, Innogy, Mercedes Benz AG, Siemens și Volkswagen Group. Poți face, de asemenea, și economii pentru copii.

Ai opțiunea „family” Enel X Pay, un cont dedicat ce poate fi activat pentru copiii cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani, oferindu-le un card prepaid, care le permite să facă transferuri P2P, retrageri de numerar de la bancomate, precum și plăți online, pe site-uri de comerț electronic. Părinții se pot baza pe un instrument util care, pe de o parte, oferă copiilor libertatea de a-și gestiona propriile fonduri și, pe de altă parte, le permite monitorizarea soldului și a tranzacțiilor, stabilind totodată limite de cheltuieli și reîncărcări automate

Enel X Pay e disponibil în Google Play (Android) și, în curând, și în App Store (iOS).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: