25 nov. 2020 | 15:30

Cum iei credit fără să te deplasezi la bancă: cine-ți promite că primești banii direct în cont

BANI
Cum iei credit fără să te deplasezi la bancă: cine-ți promite că primești banii direct în cont

Băncile din România s-au văzut nevoite să-și adapteze programul de lucru, dar și interacțiunea cu clienții. Acum, una dintre ele oferă chiar și credit online, fără să fie nevoie să ajungi la bancă.

BCR și-a adaptat programul în plină pandemie și a permis prezența la ghișeu doar în baza unei programări. Acum, duce lucrurile mai departe și vrea să ofere carduri de credit online. Banca-ți promite că obții un card de credit în doar 7 minute.

Iată cum.

BCR acordă carduri de credit online, cu banii direct în cont

BCR susține că e vorba de primul card de credit emis de o bancă în sistem exclusiv online. Toată operațiunea se desfășoară online, în doar 7 minute.

Cardul de credit online e disponibil în aplicația George și poate fi accesat de pe telefon, tabletă sau calculator, fără niciun drum la bancă.

Clienții eligibili doar își dau acordul pentru interogarea bazei de date a ANAF, aleg adresa de livrare, primesc și semnează electronic documentația contractuală. Cardul, emis sub sigla Visa, este trimis prin curier împreună cu instrucțiunile de activare, nefiind nevoie în nicio etapă de deplasarea în vreo sucursală bancară. „Oferim în Georgeo nouă experiență complet digitală: primul card de credit 100% online.

”Cardul de credit 100% online vine să completeze oferta de produse și servicii de daily banking disponibilă pe platforma George, de la creditul de nevoi personale, refinanțare, depozit, cont de economii, asigurări, cashback, top-up și multe altele.Practic, clienților noștri nu le mai rămân prea multe motive pentru a ajunge într-o sucursală,în condițiile în care pot avea din confortul și siguranța de acasă cele mai importante servicii ale unei bănci. Vom continua intensiv procesul de digitalizare a serviciilor și produselor BCR”, a declaratEleni Skoura, director Executiv Produse si Segmente Retail.

În ce condiții se acordă banii

Cardul de credit 100% online nu are niciun comision de emitere și vine cu un cost de 0 lei de administrare, în primul an de utilizare. Clienții pot obține un plafon minim de creditare de 1.000 lei şi maxim de 20.000 lei, în limita a 4 salarii nete și beneficiază achiziții de până la 12 rate cu dobândă 0% pentru cumpărături de peste 200 lei (sau echivalent) de oriunde din lume, online sau offline.

Cardul oferă o perioadă de graţie de până la 55 zile în care dobânda este 0% pentru plăţile efectuate la comercianţi sau pe Internet, plata facturilor la ATM-urile BCR și alte operațiuni bancare. În afara programului de rate cu dobândă 0, dobânda curentă este de 28%/an. Modalităţile de rambursare a liniei de credit utilizate sunt flexibile și se pot realiza prin aplicația George,prin transfer bancar,la aparatele multifuncționale BCR sau la orice unitate BCR.Pentru a putea aplica la un card 100% online, trebuie să devii mai întâi client BCR.

Nici pentru acest lucru nu e nevoie de vreun drum la bancă, o poți face 100% online, accesând site-ul instituției.