Cele mai tari cadouri pe care să le dăruiești în acest an: de la un stadion legendar la mașini de vis [P]

Cele mai tari cadouri pe care să le dăruiești în acest an: de la un stadion legendar la mașini de vis [P]

Mai avem aproape două săptămâni până la Moș Crăciun. Ce cadou dăruiești? Dacă ești în pană de idei, e în regulă, avem câteva sugestii.

În cazul în care știi pe cineva iubitor de fotbal printre cei dragi, n-ai cum să greșești cu pachetul LEGO Creator Old Trafford dedicat echipei Manchester United. Este un kit suprem pentru adevăraţii fani ai fotbalului.

Cu acest set LEGO ai şansa de a construi un stadion imens, cu toate detaliile, sub forma unui exponat magnific. De acum înainte, vei fi întotdeauna membru VIP şi vei avea cea mai bună privelişte.

Pentru cei care pun sunetul motorului mai presus de muzică

Mașinile și motocicletele, cu sutele de cai putere, sunt spectaculoase și e extrem de ușor să te îndrăgostești de ele. Astfel, dacă îţi place zgomotul maşinilor puternice, viteza şi frumuseţea motoarelor, LEGO are ceva pentru tine și pentru toţi cei care iubesc automobilele şi motocicletele unice. Pe cât de spectaculos e cadoul, pe atât de sigur. Ai grijă doar să nu pierzi piese sau să calci pe ele.

Când vine vorba de motociclete, e timpul să-ți construiești una. O versiune mini LEGO Technic Ducati Panigale V4 R (42107), care surprinde spiritul şi designul originalului până la ultimul detaliu. Acesta reprezintă primul model de motocicletă din istoria LEGO Technic care include o cutie de viteze, pentru a explora diferite viteze şi tehnici. Perfectă pentru pasionaţii de motociclete care se vor bucura cu siguranţă de această experienţă uimitoare de construcţie.

La polul opus, nu poți rata LEGO Technic Dom’s Dodge Charger. Merge direct la sufletul celor pasionați de adrenalină și Fast & Furious. Este o replică fantastică a maşinii clasice de mare succes de la Hollywood. Și asta nu-i tot.

Îi ridici capota şi descoperi clasicul motor V8. Vine la pachet cu toate detaliile care îl fac grandios, de la pistoanele mobile până la la sistemul de direcţie și chiar buteliile nitro din portbagaj. Fără să greșim putem spune că propria ta cursă de acasă începe chiar acum.

Nu în ultimul rând, un alt kit pentru constructorii adulţi pasionaţii de maşini sport este grandiosul LEGO Technic Porsche 911 RSR (42096) cu motor boxer cu şase cilindri şi cabină de pilotaj detaliată, mişcări şi mecanisme realiste şi diferenţiale funcţionale. Poți face sărbătorile mai fericite celor dragi cu un astfel de cadou.

Citește și:
Etichete: