Cea mai ieftină licență de Windows 10: doar 8 euro ca să te bucuri de toate opțiunile fără bătăi de cap

Cea mai ieftină licență de Windows 10: doar 8 euro ca să te bucuri de toate opțiunile fără bătăi de cap

Un anunț recent de la Nvidia te poate face să iei în calcul o licență de Windows 10. E vorba de anunțarea modelului RTX 3090, o super placă video. Ca să profiți la maximum de performanța unui astfel de produs, îți trebuie un Windows 10 pus la punct. Uite cum iei licența la preț mai mic.

Keysoff.com – Cele mai ieftine licențe

Platforma furnizează licențe de software și jocuri video în toată lumea. Clienții sunt din numeroase țări și au încredere că în mai puțin de 24 de ore primesc licențele dorite

Economie cu licența de Windows 10

Poți face upgrade la Windows 10 azi și să economisești cu Keysoff.com pentru licență. Ai reduceri de 45% la numeroase produse dacă aplici codul “ESS45” în procesul de checkout. Ce mai aștepți?

Economisești și mai mult cu licențe de Microsoft Office 2016 sau 2019

Dacă dorești să profiți și de toate funcționalitățile suite Microsoft Office, împreună cu Windows 10, atunci poți economisi și mai mult. Cumperi licențe de Microsoft Office 2019 & 2016 la pachet cu Windows 10 cu reducere de 58%. Folosește codul “ESS58” la checkout ca să beneficiezi de aceste reduceri mari.

 

 

 

Mai ai nevoie de altceva?

Mai sunt o mulțime de oferte de care poți profita. Beneficiezi de o reducere de 55% la produsele de mai jos, dacă aplici codul “ESS55” la checkout.

 

Iată cum te pui la punct cu tot ce ai nevoie. Faci upgrade la PC și te asiguri că ai toate opțiunile software necesare.

Despre Keysoff.com

Lider global în vânzarea de licențe pentru software și jocuri video. Când cumperi de pe Keysoff.com poți să fii sigur că primești licențe bune la cele mai bune prețuri din piață.

Proces extrem de simplu pentru comandă online

Să comanzi de pe Keysoff.com e extrem de simplu și ușor. Doar alegi tipul de licență, plătești și în doar 24 de ore primești cheia de activare pe mail. Keysoff.com e un brand în care poți avea încredere, așa că nu mai amâna și ia-ți licențele de care ai nevoie.

Nu doar că beneficiezi de reduceri considerabile la software, dar ai la dispoziție și un proces simplu și rapid atât în timpul vânzării, cât și după dacă ai nevoie de suport.

Iată un scurt ghid ca să știi cum poți să cumperi o licență pentru Windows 10 Professional – și să folosești codul “ESS45“.

Selectează produsul dorit și dă click pe “Add to Cart”, apoi te duci la “Shopping Cart”.

1

Pe pagina coșului de cumpărături du-te la rubrica „Apply Coupon„, dă click și introdu codul „ESS45” ca să beneficiezi de o reducere de 42%. Odată ce confirmi, o să vezi că a fost aplicat si prețul a fost redus. Apoi, dai click pe ”Proceed to Checkout” și confirmi comanda.

Înainte să ajungi la pagina de plată, mai trebuie să completezi câteva detalii. Poți alege CHECKOUT AS A GUEST sau REGISTER. După ce-ai ales, dai click pe ”Continue” pentru următorul pas.

Informații de facturare.

Ca să te asiguri că licența ajunge unde trebuie, completează cu numele și adresa de mail corecte. Selectează țara și gata.

Metode de plată – Cwalletco.

Cwalletco e o metodă sigură de plată. Dă click pe ea și vezi ce metodă vrei să folosești.

Confirmă și plasează comanda. Confirmă datele personale și prețul final pe care îl vezi plăti. Mai e nevoie de un click pe ”Place Order” și gata.

Verifică suma de plată și selectează Choose the payment Methods, iar cea mai populară metodă de plată pentru România va fi listată pe pagina următoare. Alegi și ești gata să plătești.

După acest process, aștepți mailul de confirmare de Keysoff ca să-ți primești licența de activare – totul fără bătăi de cap!

Ai întrebări?

Keysoff are mereu promoții noi cu o mulțime de surprize și prețuri mici. Așa că salvează pagina ca să fii mereu informat cu privire la noutăti. Magazinul online e deschis tot anul, 24/7, așa că ai oricând ocazia să îți actualizezi licențele pentru programele pe care le folosești.

Dacă întâmpini probleme sau ai întrebări, poți apela la Customer Service Team care te ajută! Pentru orice ai nevoie, poți folosi următoarea adresă de mail: service@Keysoff.com.

Ține minte doar să instalezi versiunea corectă a programului și să activezi cu licențele cumpărate:

Microsoft Windows 10 Professional: [Download]

Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Download]

Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Download]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: