21 feb. 2020 | 16:49

Ce preț ar avea cel mai ieftin iPhone și de ce nu va fi numit iPhone 9

ACTUALITATE
Ce preț ar avea cel mai ieftin iPhone și de ce nu va fi numit iPhone 9

Apple ar lansa un nou telefon în martie. Până acum n-a anunțat vreun eveniment, dar se adună zvonurile. Acum aflăm cât ar putea costa noul iPhone, dar și ce nume ar avea.

S-a zvonit că o să fie iPhone 9 sau SE 2. Acum avem un nou zvon. Noul telefon Apple va fi numit doar… iPhone. Ceea ce e stupid și genial în același timp. Totodată, Apple rezolvă o problemă ciudată. Are 11, 11 Pro, 11 Pro Max, iar SE e un telefon vechi de patru ani. Un iPhone 9 n-are niciun rost, iar SE 2 nu mai înseamnă mare lucru.

Astfel, dacă telefonul chiar va avea acest nume, gama de telefoane va fi un pic mai uniformizată. Așa cum s-a întâmplat cu tableta, unde ai: iPad Pro, iPad Air, iPad și iPad mini. Atât. Informația despre telefon a fost dezvăluită Jon Prosser pe canalul de YouTube Front Page Tech. Sigur, detaliile sunt la fel de incerte ca până acum, dar ar fi logic pentru Apple să aleagă acest nume.

Dacă noul smartphone va fi numit doar iPhone, e posibil ca în septembrie 2020 să vede următoarea linie de telefoane: iPhonePro și Pro Max. Și asta să fie tot.

Cât va costa noul iPhone

Noul smartphone Apple ar fi lansat la un preț de 400 dolari pentru versiunea cu 64 GB și 450 dolari pentru versiunea 128 GB. Practic, un telefon cu hardware hibrid: design de la iPhone 8 și ceva componente de la iPhone 11. Dar prețul acesta zvonit acum e un pic prea mic față de ce practică Apple în general.

În Europa te poți aștepta la prețuri de sub 600 de euro, dar nu chiar atât de jos la 400 de euro.

Vestea mai proastă ar fi că Apple nu ar face față cu producția din cauza coronavirus din China. Astfel, până în aprilie, stocurile ar fi destul de mici. Și la cât de puține lucruri concrete se știu despre noul smartphone, fie e cel mai bine păstrat secret, fie, ca în alți ani, nu va fi nicio lansare de primăvară.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele