Bonuri de masă digitale, în România: cine sunt angajații care pot profita de așa ceva

Bonuri de masă digitale, în România: cine sunt angajații care pot profita de așa ceva

Angajații din România pot beneficia de un nou tip de beneficiu, pe timp de pandemie și în timp ce lucrează de acasă.

Platforma de food delivery Takeaway oferă un serviciu diferit pentru ca marile companii să aibă mai multă grijă de angajații săi: indemnizația digitală pentru masă.

Lucrezi de acasă, dar primești prânzul tot de la angajator

Ceea ce face mai precis această nouă soluție este să ofere sprijinul pentru companii de a livra angajaților lor indemnizații pentru a comanda mâncare prin intermediul aplicației.

Astfel, angajații primesc o indemnizație pentru a comanda prânzul sau cina prin intermediul platformei și li se poate livra de la orice restaurant disponibil în aplicație, direct acasă sau chiar la birou, în funcție de modalitatea în care angajatorii au decis să permită desfășurarea muncii.

Serviciul se numește Takeaway Pay și este disponibil în România, oferind clienților ocazia să aleagă să comande de la aproape 3.000 de restaurante partenere ale platformei.

În condițiile în care bonurile de masă sunt unele dintre cele mai frecvente beneficii de angajare pentru români, necesitatea unei astfel de soluții este vizibilă în era digitalizării

De asemenea, schimbările în ritmul și obiceiurile de lucru, cauzate de pandemie, au făcut ca angajații să nu mai poată avea acces atât de ușor la cantine sau restaurante. În plus, lucrul de acasă a schimbat și el peisajul muncii și a făcut necesară o soluție de acest tip.

Companiile pot stabili cu ușurință limite pentru comenzile pe care le pot face angajații lor, cum ar fi limitarea comenzilor în funcție de programul de lucru și doar pentru zilele lucrătoare.

Sistemul nu necesită procese complicate de gestionare a cheltuielilor; iar companiile primesc o singură factură la sfârșitul lunii, care poate fi integrată cu ușurință cu sistemele de resurse umane și contabilitate. Totodată, include și funcții care permit organizatorilor de conferințe virtuale și evenimente online să ofere participanților un voucher digital care poate fi utilizat pentru a comanda prin intermediul platformei.

Etichete: