Anunț pentru cei care au carduri bancare. Decizia luată de cea mai mare bancă din România

Anunț pentru cei care au carduri bancare. Decizia luată de cea mai mare bancă din România

Banca Transilvania vine cu un nou set de reguli în această perioadă. Totodată, a anunțat un hub digital de unde să cumperi. Îți trebuie doar un card.

Banca Transilvania a anuntat că lansează #Directlatine. Conform băncii, este locul în care pot fi comandate cele necesare pentru acasă: alimente, mâncare gătită, produse bio. Sunt aproape 50 de magazine românești, iar unele magazine au livrări locale, în anumite orașe sau în toată țară.

BT recomandă, desigur, să plătești cu cardul. O poți face și online, și la curier prin POS.

Poți să accesezi acest hub aici. Banca Transilvania susține că cei din acest hub sunt parteneri ai săi și platforma e destul de simplu de folosit. Alegi categorie, județ și localitate și vezi ce-ai în zonă.

Banca Transilvania schimbă regulile pentru persoane fizice autorizate

Pe scurt, BT caută să digitalizeze total interacțiunea cu clienții. Astfel, clienții persoane fizice pot deschide un cont de Persoană Fizică Autorizată (PFA) de la distanţă, fără să se mai deplaseze la sucursalele din ţară, arată banca.

Numai că există o condiție: PFA să aibă deja cont de persoană fizică deschis la Banca Transilvania. De asemenea, și persoanele fizice pot deschide un cont online. Procesul va fi gata după un apel video cu banca, după furnizarea unor informații și a unei fotografii a cărții de identitate și semnarea electronică a contractului.

Clienții primesc numărul de cont – IBAN-ul imediat după aprobarea solicitării.

Banca Transilvania explică și pașii care trebuie urmați pentru deschiderea de la distanţă a unui cont de PFA

  • apelarea numărului de telefon 0264 30 80 00;
  • primirea unui SMS cu un link către aplicaţia BT Visual Help
  • selectarea, în BT Visual Help: persoana fizică, iar din meniul principal alegerea opţiunii de deschidere cont de PFA

Apoi, Banca Transilvania va lua legătura cu clientul în maximum 24 de ore pentru finalizarea deschiderii contului, după care acesta va primi un link pe e-mail, valabil 72 de ore, unde trebuie încărcate o serie de documentele scanate.

Documentele în original trebuie depuse la oricare dintre sediile Băncii Transilvania în cel mult în 30 de zile de la încheierea stării de urgenţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: