Banca Transilvania, decizia băncii care vizează toți clienții. Cardul care va schimba totul

Banca Transilvania, decizia băncii care vizează toți clienții. Cardul care va schimba totul

Banca Transilvania are un nou anunț excelent pentru clienții din România. De data asta, banca oferă un card special.

Ce propune Banca Transilvania acum e să le ofere companiilor o cale mai ușoare de-a oferi carduri de masă BT angajaților. Acestea înlocuiesc clasicele bonuri de masă tipărite, iar prin platforma BT Tichet controlează emiterea.

Ce trebuie să facă firmele din România ca să acceseze asta e să încheie cu Banca Transilvania un acord. Apoi, vor avea acces la aplicația web BT Tichet prin care optează online pentru emitere de Carduri de masă BT, cu primire la sediile proprii, prin curier, solicită reemiterea Cardurilor de masă BT sau a PIN-urilor, respectiv accesează facturile de viramente de tichete efectuate pe aceste carduri.

Cardul de masă este destinat cumpărării de alimente și plății consumatiei la magazinele alimentare și restaurantele din România, notează StartupCafe. Poate fi obținut exclusiv prin angajator dacă se numără printre instituțiile care oferă angajaților tichete de masă că beneficiu extra-salarial, indiferent dacă angajații sunt sau nu clienți BT.

Ce înseamnă pentru tine, ca utilizator, acest serviciu de la Banca Transilvania

Independent de cardul fizic, mai important e că poți folosi valoarea acelor tichete de masă prin BT Pay (pe Android) și Apple Pay (pe iOS).

În principiu, prin acest demers al Banca Transilvania, ca angajat, ai un mod simplu de a face cumpărături la comercianți – cu cardul sau cu telefonul – la comercianții parteneri BT. Apoi, ai flexibilitate la cumpărături pentru că valoarea acestora nu depinde de valoarea unui bon de masă clasic. Totodată, ai posibilitatea de administrare online a cardurilor prin aplicația BT Pay: blocarea sau deblocarea cardurilor în cazul pierderii sau furtului lor, vizualizarea soldului disponibil pe card și a istoricului de tranzacții efectuate cu cardul, dar și modificarea limitelor de tranzacționare.

Implicit, suma respectivă nu poate fi retrasă de la bancomat și nici nu poate fi transferată. Iar cardul nu poate fi alimentat cu alte sume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: