Anunțul zilei de la Lidl: acești clienți se vor bucura la maximum. Acum e oficial

Anunțul zilei de la Lidl: acești clienți se vor bucura la maximum. Acum e oficial

La mijlocul lunii octombrie, Lidl a venit cu un anunț important pentru clienți. Planul retailerului e în plină desfășurare și pe 15 octombrie va dezvălui surpriza integral.

Planul Lidl e să-și mărească destul de mult numărul de magazine din România. Astfel, cel mai nou pe care îl va deschide e în Brașov. Pe 15 octombrie, retailerul va deschide ușile pentru toți cei interesați.

Pentru cei interesați, magazinul este situat pe bulevardul Griviţei nr. 2E, lângă Paradisul Acvatic. Va fi cel de-al 8-lea magazin al reţelei Lidl din Braşov. Acesta are o suprafaţă de vânzare de 1.300 mp şi dispune de peste 120 de locuri de parcare.

Surpriza mai mare e că are o staţie de încarcare pentru automobilele electrice. Vor putea fi alimentate câte două maşini simultan. Mai mult, odată cu deschiderea magazinului, se vor crea 25 de noi locuri de muncă. Orarul de funcţionare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 şi 22:00, iar duminica între 8:00 şi 20:00.

Dacă îți faci cumpărăturile la Lidl, ai nevoie de așa ceva

De la 1 octombrie, Lidl a dezvăluit altă surpriză. E vorba de Lidl Plus, aplicația magazinului care include un card digital de fidelitate.

Printre avantajele oferite se numără accesul exclusiv la oferte speciale şi promoţii săptămânale pentru produse, precum şi centralizarea bonurilor şi a istoricului digital al cumpărăturilor.

Reducerile și beneficiile pentru clienții Lidl constau în cupoane, prin care ai acces la promoţii sau preţuri speciale aplicate pe cantitatea de produse achiziţionate. Și care se activează din meniul aplicaţiei, înainte de a scana cardul Lidl Plus la casa de marcat.

Dacă ai noroc, poți câștiga și premii prin aplicație. Taloanele răzuibile digitale pot fi primite în urma autentificării la casa de marcat cu cardul de fidelitate. Acestea pot ascunde premii, precum cupoane de reducere cu valabilitate limitată la diverse categorii de produse. E disponibilă pe Android și iPhone.

Citește și:
Etichete: