Anunțul Kaufland vizează toți acești șoferi: se întâmplă dacă cheltui cel puțin 500 de lei

Anunțul Kaufland vizează toți acești șoferi: se întâmplă dacă cheltui cel puțin 500 de lei

Când te gândești la magazine ca Mega Image sau Kaufland, nu le-ai lua în calcul ca stații de alimentare. Dar în ultimii ani se întâmplă și asta. Acum Kaufland anunță o schimbare mare.

La Kaufland sau Mega Image, de exemplu, există la unele dintre magazine locuri de parcare speciale unde poți să-ți pui mașina electrică și s-o încarci cât îți faci cumpărăturile. În primă fază, serviciul era gratuit. Dar acum Kaufland schimbă asta. E gratuit, dar cu condiții suplimentare.

Kaufland a fost unul dintre primele lanțuri de magazine care a oferit beneficii pentru românii care au mașini electrice. Iar posibilitate de a-ți încărca mașina cât stai la cumpărături e excelentă. Dar acum apare o modificare importantă de care ar trebui să știi.

Kaufland fixează un coș minim de cumpărături

De la 1 octombrie, reîncărcarea electrică va fi gratuită doar pentru clienții Kaufland care fac cumpărături de cel puțin 500 de lei pe lună din magazinele rețelei.

Validarea cumpărăturilor se face pe cardul digital Kaufland Card. Pe acesta, clienții primesc cinci cupoane pentru reîncărcare electrică. Cum îți dai seama, fiecare cupon e o alimentare.

E bine de știut că aceste cupoane pot fi folosite cu data de 1 a lunii următoare și sunt valabile o lună. Clienții care deja au card vor primi gratuit cupoane aferente lunii august și septembrie, indiferent dacă au făcut sau nu cumpărături de minim 500 de lei într-o lună.

În cazul în care nu cumperi atât de mult de la Kaufland, mai există o șansă de-a folosi stațiile de încărcare. Tariful perceput la stațiile de încărcare electrică Renovatio montate în parcările hypermarketurilor e de 1,45 lei pe kWh pentru mașinile cu putere de încărcare cuprinsă între 4 kW și 22 kW. Crește la 1,95 kWh pentru cele care se încarcă rapid (DC), cu peste 22 kW. Astfel, în funcție de mașină, îți poți face calculul ca să știi cum stai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: