Anunțul Dacia care privește toți românii: se întâmplă acum cu toate mașinile

Anunțul Dacia care privește toți românii: se întâmplă acum cu toate mașinile

Grupul Renault, cu Dacia la pachet, a făcut în aprilie un demers cel puțin curajos și interesant în România. Acum, în plină vară, duce lucrurile un pic mai departe cu noul anunț.

În aprilie, Dacia a venit cu cifre dezastruoase. Renault a anunțat atunci o scădere de 19,2% a veniturilor în primul trimestru. Iar producătorul local a înregistrat un declin de 44,5% al înmatriculărilor în Europa. Dar acel moment a forțat grupul să se mute și online.

Astfel, din aprilie, avem în România posibilitatea de-a cumpăra mașini Renault și Dacia. Ba chiar și cu integrare cu programul Rabla. Iar rezervarea unei mașini costă 500 de euro.

Vestea mai mare a venit acum. Grupul a anunțat un serviciu de livrare gratuită la domiciliu a mașinii comandate și plătite online. E o premieră în România și e, totodată, un demers important pentru companie ca să facă asta. Ceea ce ar putea însemna o schimbare mare pe termen lung. Să poți comanda și mașina online, iar în câteva zile s-o ai deja în parcare.

„Prin acest serviciu se completează experiența digitală pe care cele două mărci o ofereau deja clienților, dându-le acestora posibilitatea de a avea acum un parcurs complet online pentru achiziția unei mașini noi: comandă, contract, plată integrală și livrare. Evident, nu se pierde din vedere factorul uman, pentru că acest parcurs poate fi în permanență ghidat de un reprezentant al agentului selectat, al cărui rol este acela de a facilita experiența clientului și de a-i oferi suportul necesar.”
Renault Commercial Roumanie

Cum comanzi o mașină Dacia sau Renault. Online

În afară de diferența de preț, să comanzi o mașină e ca și cum ți-ai face cumpărăturile obișnuite online. Poți și rezerva mașina cu o taxă de 500 de euro (TVA inclus). Atât contractul, cât şi factura vin pe mail.

La acel moment, Mihai Tănase, Head of Digital Dacia & Renault, a spus că platformele de vânzare online ale grupului au fost primele iniţiative de acest fel din România. Poți vedea oferta Dacia aici și oferta Renault aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: