Anunț pentru românii cu card bancar: surpriză de Paște la una dintre cele mai mari bănci

Anunț pentru românii cu card bancar: surpriză de Paște la una dintre cele mai mari bănci

E o perioadă tulbure acum, dar mai sunt și vești bune. Una dintre ele a venit fix în această perioadă de Paște și-a fost anunțată de CEC Bank.

Fix în ziua de Paște, CEC Bank a anunțat că are o surpriză mare pentru toți clienții care își folosesc cardul bancar la cumpărături. Despre ce e vorba aici: un parteneriat pe care banca l-a încheiat cu Flanco, astfel încât să te bucuri de prețuri mai mici.

Condițiile sunt simple: dacă plătești cu cardul cumpărăturile de la Flanco, ai până la 15% reducere la tot felul de produse. Oferta e valabilă până pe 22 aprilie. Poți cumpăra frigidere, telefoane, dar și televizoare, în caz că cel de acum ți se pare prea mic. Pot fi folosite atât cardurile Visa, cât și Mastercard.

Cea mai mare surpriză de la CEC Bank până acum

În martie, CEC Bank a făcut o mutare neașteptată. Pe fondul situației în care ne regăsim, și cu decizia autorităților de-a limita deplasarea cetățenilor, CEC Bank a anunțat pachetul „Bun venit!” pentru clienții noi.

Partea și mai bună e că nu trebuie să te duci în sucursală ca să-ți deschizi cont. Totul se întâmplă pe internet, cum au făcut și alte bănci înaintea acesteia. CEC Bank promite acces, prin mobile banking, la conturi și situația din ele, transferuri gratuite și instant între conturile tale, plăți în lei și valută și plăți către Trezoreria Statului și plăți de taxe și impozite. Totodată, ai și opțiunea de-a plăti facturi la utilități prin scanarea codului de bare.

O abordare similară a avut și ING Bank. Din ianuarie, banca a anunțat că poți deschide un cont – dacă n-ai unul, evident – prin aplicația Home’Bank. Printre condiţiile pentru deschiderea unui cont ING 100% online se numără că noul client are peste 18 ani, rezidenţă fiscală în România şi un card de debit ataşat unui cont la o altă bancă, aflată tot România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: