Anunț exploziv în sistemul bancar românesc: toți cei care au card și cont trebuie să afle urgent

Anunț exploziv în sistemul bancar românesc: toți cei care au card și cont trebuie să afle urgent

Tradițional, sistemul bancar a fost destul de conservator și cu greu a adoptat opțiuni noi. Nu același lucru se poate spune în 2020. După Banca Transilvania, altă bancă importantă din România a venit cu un anunț deosebit pentru români.

În urmă cu câteva zile, Banca Transilvania a explicat că vizează o creștere accelerată pe zona soluțiilor digitale. „Bankingul arată tot mai diferit faţă de anii trecuţi şi ne bucurăm că trecem prin această etapă la care odată nici nu visam – ca oameni de banking, dar şi în poziția de clienţi. Totul este mai interconectat, băncile au o altă mentalitate. În acest ecosistem, printre principalii actori se numără şi FinTech-urile, care contribuie la accelerarea adoptării noilor tehnologii pe piaţa bancară”, a spus Mariana Chindriş, director tehnologic Banca Transilvania, despre acest demers.

Acum, OTP Bank a venit cu o propunere excepțională pentru români. Pe scurt, e vorba de un canal 100% digital pentru contractarea produselor băncii, iar primul produs disponibil prin acest canal este Pachetul LeZero. Și, cum îi spune numele, costul pachetului este zero pentru clienții care încasează cel puțin 1.200 de lei lunar în contul de la OTP Bank.

Marea schimbare din sistemul bancar în 2020: digitalizarea

Pachetul LeZero conţine cont curent în lei, card de debit Mastercard, Internet şi Mobile Banking, totul cu costuri zero pentru utilizator, dacă sunt îndeplinite condiţiile necesare contractării acestui pachet. Totodată, lansarea canalului digital pentru achiziţia de produse OTP Bank reprezintă o etapă importantă a strategiei Apollo, prin care banca urmăreşte dezvoltarea prezenţei pe piaţa locală.

Astfel, pachetul LeZero poate fi solicitat şi obţinut acum şi 100% online. E, în esență, o soluţie modernă, adaptată la contextul actual în care distanţarea fizică este esenţială, după cum notează Mediafax.

Nu în ultimul rând, clienţii noi ai băncii, care nu au avut anterior un cont curent deschis la OTP Bank şi care achiziţionează Pachetul LeZero până la finalul acestui an, pot primi un bonus de până la 10% cashback din suma tranzacţiilor realizate cu cardul de debit Mastercard, în limita a 50 de lei lunar, respectiv 600 lei în primul an.

Citește și:
Etichete: