Anunț de ultimă oră pentru toți românii care au card: se poate face așa ceva și e mană cerească de sărbători

Anunț de ultimă oră pentru toți românii care au card: se poate face așa ceva și e mană cerească de sărbători

TransferGo și Mastercard au anunțat un parteneriat prin intermediul căruia clienții lor din 20 de țări europene pot face acum transferuri internaționale de pe orice card de debit sau din orice cont bancar, direct pe un card de debit sau credit Mastercard.

Transferul se poate face de pe orice card sau din orice cont bancar direct către cardul Mastercard, oferind utilizatorilor experiența unui transfer simplu și rapid.

Plăți internaționale digitale cu Mastercard

Platforma Mastercard Send permite realizarea de transferuri sigure și face parte din oferta multi-rail a Mastercard, care permite persoanelor și companiilor să trimită și să primească bani oriunde și oricând.

mastercard-transfergo

Prin intermediul platformei Mastercard Send, clienții TransferGo pot trimite acum bani în timp real către deținătorii de carduri Mastercard din 20 de țări: Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Germania, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, România, Federația Rusă, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina și Regatul Unit.

Parteneriatul TransferGo cu Mastercard vine într-o perioadă în care nevoia de structuri de plăți digitale internaționale solide este în continuă creștere.

“Vom continua să acordăm sprijinul nostru neobosit în satisfacerea nevoilor în permanentă evoluție, atât ale noilor noștri clienți, cât și ale celor existenți, pe măsură ce dezvoltăm și implementăm noi tehnologii care să ne permită să reacționăm rapid, să facem față la noi provocări și să obținem noi rezultate”, a afirmat Daumantas Dvilinskas, CEO și cofondator TransferGo.

Securitate pentru transferuri internaționale

Clienții care doresc să facă transferuri internaționale prin intermediul acestei noi platforme, vor putea beneficia de cele mai înalte standarde de securitate din domeniu, oferite de Mastercard împreună cu TransferGo.

În calitate de instituție de plăți licențiată de autoritățile din Marea Britanie, TransferGo respectă standarde de securitate foarte stricte precum păstrarea în siguranță a informațiilor personale și financiare prin tehnologii de securitate moderne, inclusiv prin aplicarea standardului de encripție SSL între serverele sale și browser-ul utilizatorului.

De asemenea, instrumentele și capabilitățile de securitate ale Mastercard, oferă un nivel suplimentar de securitate în gestionarea riscurilor de reglementare, financiare și de fraudă.

Citește și:
Etichete: